LakatosAnonymus kérdése:
Felvágott mellkasból lehetséges puszta kézzel kitépni a szivet?
Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 12:26
1/15 anonim 

válasza:

A mayák ezt elég gyakran megtették isteneiknek történő emberáldozataik során.
2/15 A kérdező kommentje:
Oks, köszi.
És mekkora erő kell hozzá, azaz: a szív mennyire van a mellkasban feszesen és erősen?
2020. nov. 17. 12:33
3/15 anonim 

válasza:

Rambo is megcsinálta.
Az öreg elég kemény volt.
4/15 anonim 

válasza:

Te is láttad tegnapelőtt este a Rambó 5-öt?
A szívet kitépni abszolut lehetséges emberi erővel - gond azzal van, hogy a szegcsontot és/vagy a bordákat át kell vágni hozzá, ami nagyon nem egyszerű.
5/15 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy én is pont Ramboból vettem a kérdés ötletet... 😂😂😂
De végülis az csak egy film, én a valóságra vagyok kíváncsi, hogy mennyire nehéz.
2020. nov. 17. 12:44
6/15 anonim 

válasza:

A szívet kitépni nem nehéz - de a szegycsontot egy nagykéssel átvágni lehetetlen. Nem véletlen, hogy boncolásnál / szívműtétnél flexet használnak hozzá...
7/15 anonim 

válasza:

Haverom boncol, ha találkozok vele majd megkérdezem.
8/15 A kérdező kommentje:
Okay, köszi! Jók vagytok.
2020. nov. 17. 12:50
9/15 anonim 

válasza:

10/15 anonim 

válasza:

Na,igen nekem is a bordák jutottak eszembe. Ha nem lennének,mindeféle akadály nélkül ki lehetne tépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!