Lehetséges lenne kitenyészteni a kutyák fajának csúcsát,a tökéletes kutyát?
Mostanában sokat olvastam a harmadik birodalom eugenikai kísérletiről és terveiről,mint a tökéletes árja ember vagy a tökéletes árja állat,pl a bivaly: [link]
És az jutott eszembe hogy a kutyákból ki kellene tenyészteni valahogy a tökéletes kutyát,a kutya übermensch-t,a kutyák géniuszát,a kutyák kutyáját.
Ezen kutyának külső jegyeiben hasonlítani kéne az farkasra-ősfarkasra,fizikailag is a tökéletes lény kell hogy legyen,érzékszervi képességek és az intelligencia/szellemi képességek terén is a maximumot kell hoznia.
Ez lenne a kutyafélék csúcsa,a legjobb kutya,ami mindenre IS képes,a kutyafeletti kutya.
Ez lehetséges lenne véghezvinni valahogy egy profi tudós csapatnak?
És ha igen mennyire volna nehéz és költséges?
A kutyákat általában valamilyen célra tenyésztik. Más karakter kell egy jó őrző-védô vagy terelő vagy családi kutyának.
Ezért van hogy az egyes fajtáknak más - más tulajdonságát szelektálták.
Egy kutya nem lehet egyszerre vad pitbull, kedves Golden Retriver és gyors agár.
Ez a kérdés nekem valahogy annyira vicces..."kutyák kutyája", "kutyafélék csúcsa", "a kutyafeletti kutya" :'D
Egyébként szerintem a tökéletes kutya: a farkas.
A kutya etanol,olyan mint a farkas,de megvannak neki a kutyafajták legjobb képességei.
Remek szaglás,magas intelligencia, katonás engedelmesség,stb.
Kutya etanol? LoL
Az olyan, mint a bio etanol, csak kutyából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!