Hogyan lehet könnyen, gyorsan, hatékonyan felkészülni a matek, kémia érettségire?
Lehet, hogy már későn szólok, de a legbiztosabb mód felkészülni az érettségire az, ha odafigyeltél 4 éven át. (Vagy ameddig az adott tárgyat tanultátok.) (Tévedés, hogy két hét alatt nulláról fel lehetne készülni érettségire. Kivéve, ha egy laza kettes a cél.)
Sok olyan feladat van, ami inkább arra megy rá, hogy érted-e magát az anyagot, hogy megvan-e egy alaptudásod.
Ezen túl persze a feladatokat is magabiztosan kell oldogatni. Szerintem a legjobb módszer, ha: rendszeresen ismétled a tanultakat, és rendszeresen, szorgalmasan oldogatod a feladatokat. Könnyűt, nehezet, mindenfélét. Időnként megoldhatsz az elmúlt évek feladatsoraiból egyet-kettőt, az oktatási minisztérium oldaláról asszem le is lehet tölteni.
Vegyészként néha felkészítek felvételire (érettségire).
Szoktam mondani a leendő tanítvány szüleinek, hogy én vagyok a leggyorsabb, a leghatékonyabb, és a legolcsóbb. De Önök ebből csak kettőt választhatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!