Ennek a kísérletnek van alapja vagy csak marhaság?
Neten már többször láttam, hogy volt egy kísérlet, amiben hópelyheket vettek elő vagy növényeket és csak szimplán úgy stimulálták őket, hogy mentálisan próbáltak rájuk hatni.
Ha pozitív hatással volt a megfigyelő, akkor szabályos hópehely keletkezett, ha negatív, akkor szabálytalan, illetve a növény is sokkal kevésbé nőtt.
Sajnos belinkelni nem tudom.
Én is olvastam ilyet, de sajnos ezen a szinten, ahogy csinálod, ez még ezotéria.
Majd ha lesz konkrét kísérlet, akkor elemezhetjük.
A hópelyheket én is élő tudom állítani így.
Ha olvad, gondolom akkor is szabálytalan lesz.
Sajnos igazi hiteles kísérletsorozat nincs. Voltak dokumentált ilyen kísérletek, de a tudományos hitelességük sok sebből vérzik.
Ami bizonyított, az a növényi környezet, a növényekkel való foglakozás pozitív pszichikai hatása az emberre. Visszafelé nem igazolt.
Ez a másik, a növények.
Én még nem próbáltam ki, de ez durva.
A rezgések hatása nem kizárt.
Ilyen infót kémiailag elvben tudnak a növények érzékelni és reagálni.
Az ilyen jelek utalhatnak a környezetre, időjárásra stb., így a növénynek előnyt jelenthet, ha ezekhez alkalmazkodni tud.
Persze ennek nem sok köze van ahhoz, mit beszélnek hozzájuk vagy milyen zene szól.
A vibrációk erőssége és esetleg a hullámhossz-tartománya lehet lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!