Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha az öregeket és betegeket...

Ha az öregeket és betegeket el szeretnék tenni láb alól, akkor azt milyen jobb módszerrel lehet feltűnés nélkül végrehajtani, mint egy koronavírushoz hasonlító vírussal?

Figyelt kérdés
Felteszem ha lenne olyan szándék, hogy a társadalom számára haszontalan, nem termelő rétegtől meg szeretnének szabadulni. Bármennyire is hátborzongató, most a kérdés kedvéért képzeljük ezt el...
2020. okt. 23. 13:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ha az öregeket és betegeket el szeretnék tenni láb alól"

Megfelelő orvosi háttérrel szinte minden embernél meg lehetne állapítani valamilyen betegséget.

Nálad is!!

(Kezdődő elmebajt.)

2020. okt. 23. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
* Vagy inkább elhatalmasodott elmebajt!
2020. okt. 23. 20:07
 13/17 A kérdező kommentje:

11, 12

Enniyre jól nem ismerjük egymást, kedveskéim :D

Vagy mégis? Mindenesetre ne fogjátok vissza magatok, szívesen látlak lakomban!

2020. okt. 23. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

"a társadalom számára haszontalan, nem termelő rétegtől"

Agyaskám! Az ugye meg van, hogy ha az amerikai nyugdíjasok nem fogyasztanának, akkor összeomlana a teljes világgazdaság?!!

De nem menjünk ilyen messzire.

Az itthoni körzeti orvosok igen jelentős rétege már bőven nyugdíjas

és nyugdíjasként rendel.

Érted hülyegyerek?

2020. okt. 23. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy a beteg emberek munkaképtelenek. Lehet, hogy van, akit lerokkantosítanak, de azért sokan ugyanúgy dolgoznak, mint a többiek. pl. nekem van öröklött betegségem, mégis ugyanolyan életem van, mint a többieknek. Annyira nem komoly betegség, hogy az életem hátrányosan befolyásolja, viszont nem igazán szeretném elkapni a koronavírust.
2020. okt. 23. 22:06
 16/17 A kérdező kommentje:

15

Nyilván minden élet ugyanolyan értékes, ne vedd magadra.

Ezt csak feltételezésképpen írtam, hogy ha lenne egy gonosz réteg akinek csak a gazdasági szempontok számítanak az életben és semmi már és képesek lennének ilyesmit elkövetni. Vagy esetleg más, hasonlóan beteg szándékból, például eugenika.

2020. okt. 23. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak kedves kérdező: ilyesmire nem vetemednének, hacsak nem akarnának egy minden eddiginél nagyobb globális válságot. Amibe pedig ők is tönkremennének.
2020. okt. 24. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!