Ez milyen sziget/kontinens a képen?
Jobb fent Ausztrália felett. Ezt a képet így kaptam most az egyik volt osztálytársamtól. Talált még a nyáron egy fekete-fehér régi térképet, azon volt így rajta. Be lett szkennelve ez a része (meg kicsit feljavítva, kijavítva a gyűrődéses hibák), mert érdekes, hogy mennyire részletes a térkép a kis szigeteket illetően, illetve mert fura hogy az mi lehet ott. A térkép régi, még ilyen sárga vastag papírszerű cuccra volt ráfestve (matt feketével minden), tehát lehet vagy 100 éves. Legalábbis a papír biztosan. Minden más ugyanúgy van rajta (azon a részen ami megvan, mert amúgy el van szakadva, és csak kb. az 1/3-a van meg a Földnek).
Megborult volna ott a festék vagy random rárajzolt valamit a készítő?
Most ugye nincs ott semmi, csak Hawaii valamerre arra fele. Próbáltam keresni ezen a területen olyan szigetet, ami már nem látszik, mert elsüllyedt vagy valami, de egyedül csak Zélandiát találtam ami nagyjából azon a területen volt, de az meg túl régen volt hogy ilyen részletes térképet is tudjon valaki akkor készíteni, meg gondolom akkor még Ausztrália sem úgy nézett ki mint most (mert ezen a képen nagyjából megegyezik a mostani állapotával).
Köszi a válaszokat.
Mú-t tényleg nem ilyennek jelölik, rákerestem most, ilyen alakúnak sehol sem rajzolják.
Szerintem nem Izlandot akarta odarajzolni a készítő, ennél azért még egy 5 éves gyerek is jobbat tudna oda alkotni ha azt akarná odamásolni. Szerintem akkor csak valami random sziget, már ha tényleg nincs neki korábbi felbukkanása.
A kérdés még nyitott, ha valaki tud erről valamit kérem ne tartsa magában :)
Emlékeztet Izlandra, de mégsem teljesen az a forma.
Ott, olyan formában sosem volt semmi.
Még a lesüllyedt területeken sem lehet hasonló formát ott felfedezni.
Valaki álmodozott vagy trollkodott.
Nincs ott sziget és semmi tudományos bizonyíték sincs rá. (Cáfolat annál inkább.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!