Teljes napfogyatkozáskor mennyire van sötét?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ilyenkor kb mennyire sötétedik be2020. szept. 11. 23:08
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Kb. mint amikor már rendesen benne járunk a szürkületben, de még nem állt be az éjszakai sötétség. Az ég alja világosabb, és szintén a szürkülethez hasonló.
3/4 Wadmalac válasza:
Olyan, mintha körbe mindenhol pont naplemente lenne, a nap már a horizont mögött, fölötted meg olyan, mint naplementekor a keleti horizont.
Viszont nem annyira pirosas a láthatár, mint naplementekor, inkább narancsos-sárgás, csak a fényerő hasonló.
A fejed felett a csillagok már észrevehetőek.
4/4 anonim válasza:
Teljes éjszakai sötétség nincs, de mint ha naplemente lenne sőt már azon a ponton amikor lement a nap de még nem sötétedett be teljesen. Emlékszem 99-ben 7 éves voltam. Szüleimmel az udvaron néztük és amikor teljes sötétség lett apám szólt hogy vegyük le a szemüveget és nézzük szabadszemmel mert azt már csak úgy lehetett és ahogy körbe néztem láttam hogy hirtelen sötéség lett, de nam az a nagyon durva sötétség de mint ha hirtelen lement volna a nap, még az utcai lámpák is világítottak, illetve az állatok is megzavarodtak, tyúkok rikácsoltak, kakasok kukorékoltak. Meg nem felejtem el hogy jó meleg nyári idő volt és előtte még szinte melegünk volt és amikor már eléggé takarásban volt a nap de még nem volt teljesen rendesen fáztunk, nem nagyon de éreztük hogy hűvösebb lett határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!