Parabola antenna elé biztonságos állni?
Figyelt kérdés
Mármint a nagy fehér kerek tárcsa ami befogja a tv sugárzást. Ez nem okoz sugár betegséget vagy valamit?2020. aug. 21. 19:47
1/32 anonim válasza:
Semmit nem okoz neked, viszont Te takarhatod a jelet és zajos lesz a kép vagy el is megy.
2/32 anonim válasza:
Attól lehet maximum bajod, hogy leesel róla és összetöröd magad.
3/32 anonim válasza:
Ha éppen a fókuszpontban állsz, az szerintem nem egészséges.
4/32 anonim válasza:
Az attól függ, kedves Kérdező, attól függ!
Venni akarod az adást, vagy sugározni?
5/32 anonim válasza:
3-as vagyok. (Gondolom egyik lepontozó se vállalja, hogy rajta kipróbáljuk, ezért nem is fecsérlem inkább a szót.)
6/32 Alex Fly válasza:
Maximum rád dől és agyoncsap...
Komolyra fordítva a szót: szerinted az adott műholdat érdekli, hogy éppen.hol van vevőantenna? Egy területre sugároz, azon belül az antenna előtt is pontosan ugyanakkora sugárzásnak vagy kitéve, mint mellette 2 méterrel vagy akár egy várossal arrébb...
Ja és ez nem csak a műholdas adások esetén van így, hanem a földi BC esetében is...
7/32 anonim válasza:
Igen, ha onnan fúj a szél és az antenna jól rögzítve van. Továbbá ha nagyon soká álldogálsz ott, mert elfáradsz. Egyébként érdektelen. Hogy miért, mások leírták.
8/32 anonim válasza:
@5 Én kipróbálnám. (Ha fizetnél érte annyit, ami megérne 1munkanapnyi kiesést, a benzinköltséget, és erre pluszban a fogadási díjat, ha nem halok meg.)
És tudod miért? Mert odafigyeltem középiskolában. (Na meg egyetemen,
de ez lényegtelen)
9/32 anonim válasza:
Azért egy munkanap kiesés, az túlzás, nem kell 8 órát állnod az antenna előtt és nem is kell munkaidőben. De egyébként hajlandó vagyok fizetni, csak nem írom ide mennyit, mert törlik.
10/32 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: nem lenne egyszerűbb elolvasnod a 6-os választ, és utánanézni az ionizáló sugárzásoknak a neten? De az is komolyan érdekel, hogy eddig min akadtál fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!