Látta-e valaki a sarki fényt? Külföldön is akár? Fényképet mellékeljetek, ha tudtok
Figyelt kérdés
Az index szerint késő éjszaka és hajnalban lehetett látni amerikai idő szerint, tehát itthon 9-10-kor délelőtt. De hátha elnézték...:D2010. aug. 4. 13:17
1/11 anonim válasza:
Nem láttam. Elég borús volt az idő egész nap.
2/11 anonim válasza:
Én írtam a tegnapi kérdésnél is, hogy nem láttam Hódmezővásárhelyről semmit, de Svédországban lehet, hogy volt :D
3/11 anonim válasza:
9-10-kor délelőtt? Akkor már világos van!
4/11 anonim válasza:
Én is vásárhelyi vagyok! :D Fullon elvolt borúlva, ezért sztem kevés ember láthatta!
5/11 anonim válasza:
Utolsó: aztán később villámlott is szépen, meg esegetett :D
második
7/11 anonim válasza:
Ne röhögtessetek! Magyarországról nem lehet északi fényt látni!
8/11 A kérdező kommentje:
Na, megszólalt egy tudós úgy látom:) Olvass utána neten. Akkora anyagfelhőtot lőtt ki a Nap, hogy akár 40-50. szélességi fokok között is van rá esély látni. Ba+
2010. aug. 4. 16:10
9/11 anonim válasza:
Nem láttam. De én úgy tudtam hogy hajnali 3-kor lehetett volna látni. De borús volt az idő meg amúgy is fél 10-kor bealudtam.
10/11 anonim válasza:
Ugy orulnek, ha lenne idom hajnal haromkor meg delelott tizkor munka helyett a sarki fenyt nezegetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!