Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van magyarországon valamilyen...

Van magyarországon valamilyen természettudományi közösség?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül szakmai, de az is érdekel, ha elég széleskörű. Én csak hobbiból foglalkozom ezzel és szívesen művelődnék, ismerkednék hasonló érdeklődésű emberekkel.

2020. aug. 6. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Te írtad ki pár hónapja a kérdést, hogy termtud. kutatókkal szeretnél ismerkedni????

Ott is kaptál választ:

[link]

2020. aug. 6. 13:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem én írtam. Sajnos már nem vagyok diák sem.
2020. aug. 6. 15:02
 3/3 JhnyBp ***** válasza:

Elvileg még létezik a TIT, de az, hogy az állam a Planetárium és az Uránia csillagvizsgálóval kapcsolatban semmilyen hasznos segítséget nem nyújtott nekik, az azt mutatja, ki akarják véreztetni őket. Én nem is hallottam mostanában, hogy bármilyen ismeretterjesztő eseményt szerveztek volna, de ők adják ki a a rangos Élet és Tudomány , ill. Természet Világa c. lapokat, ajánlom figyelmedbe.

[link]

2020. aug. 19. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!