Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy a világ alapvető működésével kapcsolatos felfedezést tettem? Bebizonyítottam, hogy ez csak egy szimuláció.
Igen. Mint ahogy mi is tudunk a számítógépeinkkel kisebb világokat szimulálni, pl. Microsoft Age of Empiresben többszáz embert, és egy teljes középkori uradalmat le tudunk szimulálni, úgy egy nálunk hatalmasabb erő egy teljes univerzumot szimulált! És ezek vagyunk mi. Hogy hogyan jöttem rá? Onnan, hogy találtam egy bugot a szimulációban.
Hogy mi az?
Néztetek már tükörbe?
A tükör csak vízszintesen tükröz, függőlegesen nem! És mindig hozzád viszonyítva teszi ezt. Ha oldalra fordulsz, akkor is a te jobb és bal oldaladat cseréli fel, mintha tudná, hogy melyik tengelyedet kell felcserélni, és melyiket nem.
Ez máshogy nem lehetséges, csak úgy, ha a világunk egy szimuláció, és a tükröt nem sikerült jól leprogramozni. Egy sima hiba, olyan, mint a Microsoft Word XP-ben, ahol az álló tájolást fekvőnek írták, a fekvőt meg állónak.
Szerintetek milyen tudományos folyóiratnál tudnám a felfedezésemet publikálni?
Mennyire rázná meg a tudományos világot?
"eddig még nem írtatok hihető cáfolatot. :)"
Ha neked a fizika hit kérdése, reménytelen az egész.
Egy vacak A4-es lapon, ceruzával le lehet vázolni az egésznek a geometriáját.
Ha nem érted meg, csak hiszed vagy nem hiszed, fene megette az egészet.
Kár is folytatni.
Mit vázoljak?
Ha a perspektíva szó kevés?
Nézz utána.
#27 ez sem kizárt, bár gondolom, annak a nagy része szórt fény lesz és széles kúppá nyílik.
Önmagában a perspektíva is elég a jelenséghez.
"Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy a világ alapvető működésével kapcsolatos felfedezést tettem?"
Azt válaszolnám, hogy tévedsz. Nem fedeztél fel semmit, egyszerűen arról van szó, hogy olyan keveset tudsz a világ működéséről, hogy még azt sem látod, hogy az ötleted még ostobaság.
Ööö, izé... várj még azzal a Nobel-díjjal kérdező:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!