Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Csillagászati távcsőhöz...

Csillagászati távcsőhöz elektronika mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
150/750-est használok acéllábas EQ3 mechanikán, ideje tervezgetem hogy beszerzek elektronikát, de szerintetek érdemes lenne venni rá? Ha igen akkor kb mennyibe mennek a dolgok hozzá? Válaszokat előre is köszönöm

2020. júl. 8. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
miféle elektronikára gondolsz?
2020. júl. 8. 16:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam, a GoTo upgrade kitet kerestem, hogyha rosszul fogalmaztam azért elnézést
2020. júl. 8. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem. Neked kell eldönteni, megér-e neked 100k-t. Nekem volt, de jobban szeretem magam megkeresni az objektumokat, úgyhogy váltottam egy nagyobb Dobsonra. Sokkal egyszerűbb. Egy idő után lusta voltam mindig betanítani a mechanikát.
2020. júl. 8. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Én elsősorban azért szerezném be, mert lassacskán elkezdenék fotózni is. Habár még kezdő vagyok a témában, pl a jupitert megtalálni saját magamtól már önmagában nagy élményt okozott
2020. júl. 8. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Innen böngészhetsz.

[link]

"EQ3 mechanikán, ideje tervezgetem hogy beszerzek elektronikát"

Ha jól értem, neked vezető mechanika kell. Ez nem csak elektronika kérdése, hanem hogy a meghajtás hogyan illeszkedik a meglévő mechanikához. Jó esetben bővíthető, és akkor találsz hozzá kiegészítőt.

2020. júl. 10. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Még egy link:

[link]

2020. júl. 10. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha jól értem akkor ez a mechanikától is függ. Ergo ha megveszem az upgrade kitet akkor az még nem elég?
2020. júl. 11. 01:37
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
de, csak az utolsó válaszolónak nem erőssége a szövegértés
2020. júl. 11. 04:45
 9/10 anonim ***** válasza:

#8, A primitív személyeskedésen kívül valami értelmes megnyilvánulás esetleg? Esetleg civilizált korrekció? Ez a fogalom megvan, ugye?

Kérdező, ha a kit a te mechanikádhoz való, akkor az kell neked. Csak először elsiklottam a felett, hogy neked EQ3 van.

2020. júl. 11. 20:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 14. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!