Csontokkal, emberi maradványokkal szeretnék foglalkozni. Miképp kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Eltudnék helyezkedni?
Melyik egyetem stb.
Milyen tantárgyakból kéne érettségiznem?
Biológiából biztosan fogok!
Én ezekre gondoltam még: Kémia, földrajz, fizika
Persze nem mindből, csak amelyikre szükség van!
Előre is köszi.
2010. aug. 2. 02:58
1/9 anonim válasza:
Szóval a régészet érdekel? Vagy inkább boncmester lennél? :D
2/9 anonim válasza:
Akkor neked mindenképpen az orvosi egyetemre kéne menned. Ehhez biológia - kémia érettségi az optimális.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor most mi legyen?:D
Antropológus van 20 és állítólag nagyon unalmasan taníítják...:S
2010. aug. 2. 11:22
6/9 anonim válasza:
Tényleg az antropológia az, amire te gondolsz.
7/9 anonim válasza:
Ha unalmasan tanitjak, es ez mar kizaro ok nalad, akkor nem is akarod igazan... Egyaltalan, MIERT akarsz 'Csontokkal, emberi maradványokkal' foglalkozni? A CSI-sorozat hatasa?
8/9 A kérdező kommentje:
CSI?
Nem szeretem az ilyn tucatsorozatokat amiből van 50...
2010. aug. 2. 21:04
9/9 anonim válasza:
Antropológiára gondolsz szerintem, ehhez biolóia érettségi feltétlenül kell. Egyetemen legyél biológus, és azon belül is antropológus.
De én nem ajánlom ezt a tudományágat, mert hallomásból úgy tudom, hogy halódik a magyar történelmi antropológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!