11/12 anonim válasza:
Mi a bajod a konyhasó oldásával? ... Ugyanolyan "normális" kísérlet, mint a többi.
Egyébként; ha készítesz egy telített oldatot, majd elkezded hevíteni, azt fogod látni, hogy az oldat telített marad, ami azt jelenti, hogy a hőmérséklet nem befolyásolja a feloldható só mennyiségét, míg ugyanez a cukor esetén változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!