Mi legyek, ha a matek iránt érdeklődök?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit tanácsoltok? Olyan szakma érdekelne, ami a matekhoz kapcsolódik... és jól lehet vele keresni.. vagy legalábbis "jobban". Köszi a válaszokat!2010. júl. 29. 22:17
11/12 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben jártam, ezért elmentem a közgázra, ott meg rájöttem, hogy az egyetemeken magasról tesznek rá, hogy hogyan tudsz számolni, gondolkodni, csak magold be azt a sok száraz definíciót. Matekelméletet tanulni a legnagyobb szívás. A középsuli meg a legnagyobb átverés. Ott elhitetik veled, hogy minden olyan érdekes, aztán kiderül, hogy a francokat.
12/12 anonim válasza:
A közgázos matek valóban ilyen, ezért is volt már itt javaslat, hogy ha valóban megy és érdekel a matek, akkor semmiképp ne közgáz, vagy legalábbis ne akármilyen (szóval egy aktuárius/pénzügyi matematikus MSc akkor már inkább, oda meg matematikus BSc-vel is lehet menni, hogy meg is tanuld a matekot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!