Nincsenek a Napunkról olyan képek amelyeken több fényév távolságra van?
Figyelt kérdés
Nem találtam2020. máj. 10. 15:20
12/16 A kérdező kommentje:
ja xD
2020. máj. 10. 22:01
13/16 A kérdező kommentje:
Olyan fenyes?😮
2020. máj. 10. 22:01
14/16 TappancsMancs válasza:
Szerintem ez egy grafika és nem fotó. Ha a Nap szemben van, akkor az ami a Nap felé esik az a fényképezéstől nézve árnyékos lenne, legfeljebb egy vékony gyűrűt tudna mutatni. Meg egyébként is az ami jobbra van az három fénypont egymás mellett, az hogy lenne a Plútó?
15/16 anonim válasza:
Meg ha jobban megnézitek a jobb oldali fényes dolgot, olyan, mintha három fényforrás lenne nagyon közel - mint egy hajtómű. Végigbogarásztam ezt a linket is: [link] ; szerintem ha készített volna az NH fotót amin látszik mind a Nap, mind a Plútó, az itt elérhető lenne, szóval én is grafika mellett voksolok. Szerintem ez egy fantáziakép, melyen látszik a Nap ill. egy műhold - lehetséges, hogy épp az NH az. De az is lehetséges, hogy az nem a Nap, hanem egy bolygó. Ezt csak a kép megalkotója tudná megválaszolni. :)
(Reverse image search-el is rákerestem erre a képre, és máshol nem található meg, szóval nem tudom a forrást.)
16/16 Alex Fly válasza:
Ha grafikát akarsz, arra van egy program. A neve Celestia. Gyakorlatilag a Galaxis bármely pontjáról megnézheted bármely másik pontját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!