A koronavírus a denevérektől származik vagy laboratóriumban volt kifejlesztve és szándékosan lett elszabadítva?
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
egyszer már körbejártuk a témát.
1
Végigolvastam a témát, tulajdonképpen semmilyen vélemény nem volt kifejtve, mindenki az ezotériát emlegette, amit manapság bármikor elő lehet venni ha valamivel nem értünk egyet, egy joker kártya amely minden más kártyát üt.
A kérdésem tulajdonképpen annak fényében tettem fel, hogy most már elég sok nyugati ország vezető politikusai ismét felvetették annak a lehetőségét, hogy egy Kínai laboratóriumból szabadult, szándékosan vagy véletlenül.
"Végigolvastam a témát, tulajdonképpen semmilyen vélemény nem volt kifejtve"
Azt az apróságot leszámítva, hogy konkrét tényekkel lett bizonyítva, miért nincs semmi alapja a laborvírus meséknek...
Ha nem a valós tények érdekelnek, hanem csak megerősítést szeretnél a soha semmi által nem bizonyított feltevésre, hogy ez mesterséges vírus lenne, annak tényleg az ezotériában a helye.
> Végigolvastam a témát, tulajdonképpen semmilyen vélemény nem volt kifejtve
Ezért feltetted újra, ahol kb. ugyanazok fogják ugyanazt leírni? Mi értelme van ennek? Ha van hozzáfűzni valód, írd a már kiírt kérdés alá.
Na lássuk akkor a tényeket:
1. Nincs bizonyítva melyik állattól terjedt az emberre. Ha bizonyított az állati eredete akkor legalább ezt be kellene lőni nem?
2. Az első 32 fertőzött közül 14 nem járt a wuhani állatpiac közelében
3. Ha komolyan bizonyított lett volna az állati eredete akkor az államok nem folytatnának még mindig nyomozást a kínai laboratóriumi eredet vizsgálása végett.
"1. Nincs bizonyítva melyik állattól terjedt az emberre. Ha bizonyított az állati eredete akkor legalább ezt be kellene lőni nem?"
Az embert és denevért/tobzoskát megfertőző koronavírusok között azért van némi egyezés:
szóval elég valószínű a transzfer.
"2. Az első 32 fertőzött közül 14 nem járt a wuhani állatpiac közelében"
Nem kellett ott járniuk. Elég volt enniük egy fertőzött, nem megfelelően elkészített denevérből/tobzoskából.
"az államok nem folytatnának még mindig nyomozást a kínai laboratóriumi eredet vizsgálása végett"
Az "államok" azt kommunikálnak, amit akarnak - ez politika - úgyis az USA rossz passzban van Kínával.
> Na lássuk akkor a tényeket:
Mondom a már feltett kérdések valamelyike alá…
Arról nem beszélve, hogy az az első 32 igazolt fertőzött volt. Mire megtudták mi ez a vírus addigra több száz vagy több ezer ember szanaszét vitte a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!