A ciklikus univerzum elméletből az következik, hogy én is végtelenszer létezem és minden lehetséges dolog megtőrténik?
Figyelt kérdés
Vagy az egyik nem következik a másikból?2020. ápr. 22. 12:00
11/16 anonim válasza:
Most nézem a te híres Dávid Gyuládat! Az egy hülye!! Azt se tudja, mit beszél!!!
Fogalmakat erősen összekever...
12/16 anonim válasza:
Ha valamit nem értesz, akkor nem biztos, hogy mindig a másik a hülye.
13/16 anonim válasza:
#12! A te nagy tudósod, nem tudja, mit jelent a "sztatikus" szó! Összekeveri a statikussal!!! Az előbbi jelentése: elektromosan töltött; az utóbbi pedig: állandó. Ha igazán művelt lenne, nem "sztatikus univerzumból" beszélne, ami értelmetlen a felvett témával kapcsolatban, hanem " állandó világegyetemre" hivatkozna. De volt más hiba is az előadásában.
Egyébként, a végén majdnem arról beszél, amit én 1995-ben leírtam, mint működési alapelvet...
16/16 anonim válasza:
A ciklikus Univerzum egy hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!