Megdőlt a hidegrekord április közepén. Hol a globális felmelegedés & klimakatasztrófa?
Figyelt kérdés
Ilyenkor április közepén már meleg idők szoktak lenni. Most pedig kabátban kell ráni, zárt ablaknál kell játszani egész nap. Ilyen hideg még sosem volt. Vajon igaz lenne a globális felmelegedés és a klímakatasztrófa is ? [link] 2020. ápr. 15. 17:36
111/121 anonim válasza:
most elfelejtetted kiemelni!
112/121 Wadmalac válasza:
Lehet, hogy megfagyott az áprilisi hidegrekordnál?
113/121 A kérdező kommentje:
Most Június elején kabátba kell járni reggelente. Hol van a globális felmelegedés?
2021. máj. 29. 17:30
114/121 anonim válasza:
Jól van kérdező, már kezdtem aggódni, hogy valami történt veled, mivel csak most kapcsoltál.
115/121 Tevenyereggyarto válasza:
Már én is szinte meglepődtem mikor láttam egy hidegebb napon ,hogy nincs kiemelve a kérdés. Azt gondoltam ,hogy talán létezik ,hogy a Kérdezőben elindult valamiféle “karakterfejlődés” s rájött ,hogy mekkora gyökérség amit csinál? Létezik ,hogy ha neki sikerült akkor van még értelme reménykedni az emberiségben? Ha neki sikerült akkor én is túl tudok lépni a saját nyomorúságomon s gyökérségemen? Aztán persze visszarántott a realitásba, pedig már úgy hiányzott a Kérdező mint József Attilának a vonat. Inkább megyek mikróban macskát szárítani.
116/121 Wadmalac válasza:
"Most Június elején kabátba kell járni reggelente."
Holnaptól lesz június, te gyalogbodza.
117/121 anonim válasza:
Sőt, már az eső se a régi, hamar romlik, nem áll el sokáig..
118/121 anonim válasza:
"most elfelejtetted kiemelni!"
szerintem már elfáradt, olyan gyakran volt idén tavasszal átlagosnál hűvösebb idő
vagy van valami limit a kiemelésekre
119/121 anonim válasza:
Kérdezőnek igaza van. Ma pl Zabaron tényleg 1 fok volt reggel. Reggel munkába menet meg én is láttam 2 közép iskolás lányt téli dzsekiben prémes kapucnival.
120/121 2*Sü válasza:
> Kérdezőnek igaza van. Ma pl Zabaron tényleg 1 fok volt reggel. Reggel munkába menet meg én is láttam 2 közép iskolás lányt téli dzsekiben prémes kapucnival.
És? Az USA-ban, az Oregon állambeli Portlandban meg 34 °C lesz ma, az ilyenkor átlagosnak mondható kb. 22–23 °C helyett. Próbáljuk már megérteni a különbséget az időjárás és a klíma fogalma között, a lokális és a globális fogalma között, meg a pillanatnyi, és a trendszerű között. Nem olyan nehéz ez, egy jobb képességű alsós is képes rá…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!