Mi a véleményetek a koronavírus pozitív hatásairól?
Az a baj, a két lábad közt nézel hátra és fejen áll a kép.
Az általad felvetett "pozitívumok" fele nem igaz, másik fele szubjektív.
A csökkent környezetszennyezés kis mértékű, ideiglenes és lokális.
Maximum légszennyezettség-csökkenés van, a kevesebb jármű miatt.
"tavaink tisztulnak"
Már mi a fenétől tisztulnának?
"még az üzemanyag ár is visszaesett"
Mert az arabok leverték, hogy bedöntsék az orosz olajkitermelést és az amerikai olajpala-ipart. A vírussal való összefüggése marginális, nem igazi ok-okozati.
"A boltok 3ig nyitvatartása is tök hangulatus szerintem"
7:30-tól 15:30-ig dolgozom. Majd elmondom, nekem milyen hangulatot csinál, jó?
"végre történik valami globális"
Nabmeg. Akkor tutira visonganál az örömtől egy szupervulkánra, vagy kilométeres aszteroidára is.
Amúgy éppen a nagy globalizálódásnak köszönhető, hogy egy ilyen, egyébként közel sem a legdurvább vírus végig tud pusztítani minden kontinensen.
"Persze sajnálom a halálos áldozatokat de ez semmiség ahhoz a sok pozitív hatáshoz képest ami a vírus miatt keletkezett."
Semmiség. Méghozzá a nulla pozitív hatás mellett. Huh.
"Igazából mindenre pozitív hatása van kivéve az emberekre."
De az emberekre CSAK negatív hatása van. Én embernek számítom magam, tehát nem örülök.
A te esetedben viszont vannak kételyeim, hova soroljalak.
A megszeppenve otthon ülő (és életveszélyben lévő) 70 feletti szüleimre nézve erősen gondolkodom, hogy a vírus hatását valahogy inkább a te fajtádra kéne koncentrálni.
Aztán megnézném, hogy majd TE, 40 fokos lázban, fuldokolva vagy esetleg a fertőzésben meghalt hozzátartozóid temetésén is így fogsz-e ujjongani.
#11: Mondjuk vigyen először téged.
Deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!