Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Spinosaurus VS. T-rex (? )

Spinosaurus VS. T-rex (? )

Figyelt kérdés
Indokot is ha lehet!
2010. júl. 24. 15:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:
ne szarozzuk azt a műsort mert az jó
2012. okt. 9. 15:24
 22/56 anonim ***** válasza:
Nem mondtuk hogy szar, kétség kívűl sokat lehet belőle tanulni, de az állatok sokszor nagyon pontatlanok, és a CGI csak ritkább esetekben elfogadható, többnyire gumiszerűek az állatok, és SZAR a Cgi, plána amikor a stop-miton szerű mozgás látható a hülye kamerarángós részeknél
2012. okt. 13. 17:33
 23/56 anonim válasza:
igen de nagy és sok munkával csinálták azért hogy megnézzétek
2012. okt. 13. 20:28
 24/56 anonim ***** válasza:

A műsor tudományos oldalát én is értékelem, és a grafika kinézetre nekem személy szerint tetszik, de az állatok mozgása tényleg amatőrre sikeredett. Sokat dolgoztak rajta, de nem eleget.

Én furcsálltam, hogy nem hozzáértőbb animációs stúdiót kértek fel a munkára, például a Framestore-t, amely a BBC korábbi őslényes munkáihoz készítette a CGI-t, és rengeteg tapasztalatuk volt az állatok mozgása terén.

2012. okt. 14. 01:44
 25/56 anonim válasza:
hát néha tényleg furcsa de a dinók európában része az király
2012. okt. 14. 09:19
 26/56 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk. ;)
2012. okt. 14. 19:02
 27/56 anonim válasza:
ok
2012. okt. 15. 15:05
 28/56 anonim ***** válasza:

Dínók Európában?????? Mi van????????

Én a most 2011-ben leadott Planet Dinosaur-ról és nem a Dinosaur Planet-ről beszélek, a Planet Dino-ban nem volt dínók európában része.....

2012. okt. 20. 12:01
 29/56 anonim válasza:
jahhhh akkor bocs én azt hittem hogy azt szarozod pedig az király
2012. okt. 20. 12:27
 30/56 anonim ***** válasza:

A Planet Dinosaur utolsó epizódjának egy része pedig valóban európai őslényekről szólt, konkrétan a Hátszeg sziget törpe dinoszauruszairól és a Hatzegopteryxről.

Kicsit bezavaró, hogy a Dinosaur Planet c. műsornak szintén volt egy epizódja, ami a Hátszeg szigettel foglalkozott. Sőt, mindkettőben szerepelt a Magyarosaurus is.

2012. okt. 21. 00:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!