Kik tehetneka klímavakatasztráfról? Ki az igazi felelőse?
Ott van az a sok multi cég, akik mindíg csak a negyedéves profitot nlzik, arra nem gondolnak, hogy hosszú távon tönkretszik a Földet, mert a gyermekeiknek sem lsz élhető bolygó?
Kik tehetnek erről? A politikusok, hogy hagyták nekik kenőpénzért? A nép hogy megszavazta őket? Ki az igazi klímakatasztrófa felelőse?
"Már csak ebből is gondolhatjuk, hogy a mai félelmeinket se igazolja majd a jövő."
A változásnak meglehetősen szilárd bizonyítékai vannak.
A multik van amiröl nem tehetnek, a vàsàrlàsi szokàsaink, èletmódunk, hulladèkkezelèsünk. A multik NEKED gyártják a sok szart, amég megveszed, addig csinálják!
Szóval ideje leszállnod a rózsaszín ködös világodból, ahol mindenki egy szemét ès nem tesz jót, csak rosszat rajtad kívül, te ugyan olyan hibás vagy, mint én, vagy akárki más, mondjuk mi a hulladèkot tudatosan kezeljük es vannak termékek amiket elvi okokból nem veszünk meg, te mit teszel, hogy jobb legyen?
Te, én, meg úgy mindenki.
Gondolom te sem a csomagolás nélküli boltokban jársz, nem üvegben (üveg üveg) veszed a tejet meg a vized, gondolom van hulladékod amit elvisz a kukás, és gondolom élvezed a XXI. Század minden előnyét (vezetékes víz, áram, internet, TV).
Szóval, te, én és mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!