Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik "kutató" szakon végeztek, és teljesen kifordultak belőle?

Figyelt kérdés
Utána pedig egy normális munkahelyen egyenesen szégyellték, hogy valaha bármi közük is volt ehhez az egészhez? Lehet elsőre provokatív a kérdésem. Szeretném hangsúlyozni, hogy semmiféle bántó szándékom nincs ezzel, minden elismerésem azoknak, akik kimagasló valódi teljesítményt nyújtanak egy ilyen munkakörnyezetben. Azok élettapasztalatai érdekelnek, akik hasonlóan éreznek.
2020. jan. 24. 18:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
6%
Pedig még dr.alföldi márk tudós társamal jöttünk rá erre a nagyszerű elméletre az evulúciókutatás területén.
2020. jan. 25. 21:24
 22/33 anonim ***** válasza:
6%

Ezeknek beszélhetünk dr.márk profeszor ezek megszédültek.

Dr.prof.dobrádi v.endre

2020. jan. 25. 21:34
 23/33 anonim ***** válasza:
88%

Aha...

szóval üdvözölhetjük legújabb önkéntes mindent is tudó tagunkat a Tudomány topic-ban: Már-ki

Sajátságai:

-Feltehetőleg valameddig eljutott a felsőoktatásban még a múlt század 90-es évei környékén, de valamiért megkeseredve maga mögött hagyta a területet

-Az életében minden negatívumot a 30 évvel ezelőtt végérvényesen bebukott szocializmusnak tulajdonít még mindig.

-Azóta is ha vitába kerül bárkivel, és a vitapartner nem szimpatikus neki, azt csuklóból lekommunistázza.

(Még csak politikának se kellk szóbakerülnie, elég ha simán csak szar napja van Már-ki szakértő úrnak)

-És mint minden foteltudós, ő is az adott szakterületeken kívülállóként ért a legeslegjobban ahhoz az adott területhez.

Ebből a helyzetből már könnyű megérteni, hogyan tud olyasmiket egyáltalán leírni, hogy a biológia egy zsákutca tudomány.

Összegzés: Tipikus esete azoknak, akik valamikor baromi nagy hévvel okosabbak akartak lenni mindenkinél, de mikor ebbe belebuktak, esetleg a szakma lökte ki őket a hülyeségeik miatt, akkor átfordultak alufóliasapkás konteóssá, és kívülről meg'aszondják a világ minden kérdését.

2020. jan. 25. 21:43
 24/33 anonim ***** válasza:
4%

Kedves A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad, maga meri tudósnak nevezni magát,aki dr.már-ki-t szidalmazza.

Nem kezdünk mondatot "aha„-val.

Én szégyenlem maga helyett.

Ez a baj a magyar tudóstársadalomal,állandóan egymást marja.

Már-ki nak ez a vélemény magának meg amaz,nem kell személyeskedni.

2020. jan. 25. 21:55
 25/33 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem is tudósnak nem is nevezem magamat (ekkora képem nincs pusztán hallgatóként), de hogy nem írok egetverő hülyeségeket az biztos.

A tudományban az a szép, hogy nem "emez-amaz" vélemények mentén halad, hanem hogyha kinyitja valaki a szját (jelen esetben kommentel), akkor bizonyítson, érvelljen, mutasson rá a másik állításainak hibáira.

Ne kommunistázzon össze-vissza, nem csak dobálózzon a totál súlytalan szavaival hogy ki sötét és ki nem.

Ez az ecseri piac szintje.

Semmi köze az ilyen embernek a tudományhoz.

2020. jan. 25. 22:02
 26/33 anonim ***** válasza:
4%

A különböző politika eszmék,legyen az liberalizmus vagy kommunizmus sajnos rányomja a bélyegét az aktuális tudományos kutatásokra és eredményekre.

Ezért is kéne szerény véleményem szerint MINDEN tudományos eredményt független bizotságokal felülvizsgálni.

Például a nemzetiszocializmus tudományos eredményeit sokszor letagadja a tudóstársadalom.

2020. jan. 25. 22:10
 27/33 anonim ***** válasza:
90%

Na jó, további jó beszélgetést a kórteremben.

Egyedül szegény kérdezőt sajnálom, hogy két hülye troll szétbarmolta a kérdését (aztán lehet hogy 55%-os meg 59%-os ugyanaz a személy. Kicsit fura hogy ennyire jól egymásra hangolódott tudomány topic-ban két ízig-vérig ezós múlt századi elmebajnok)

2020. jan. 25. 22:14
 28/33 anonim ***** válasza:
4%
Aki privátban fenyegetőzött azt feljelentem a rendőrségen a holnapi nap folyamán,majd lenyugszik.
2020. jan. 25. 22:18
 29/33 anonim ***** válasza:
93%

Tudom hogy csak etetem a trollt, de szerintem érdemes ezt megosztanom a nagyérdemű hallgatósággal is, hogy drága 55%-os Már-ki hogyan osztott ki privátban.

Csak úgy árad a tudományos diszkusszió magaslati levegője ebből az írásából:

"Figyelj [fszjankócska], szállj le a magas lóról. Az odáig rendben van hogy fiatal korod miatt, meg a szexuális élet hiánya miatt te itt élvezkedsz, a te dolgod. Veled azonban nem lehet vitázni, egy részt gyerek vagy az érett gondolkodáshoz, másrészt amit mondasz könyvszagú. Nincs kialakult egyéniséged, egy senki vagy, aki itt próbálja kiélni az egyetemen kapott jogos kritikák után a bosszúvágyát.

Nekem egy senki vagy, ez a véleményem.

Részemről befejeztem.

Nőjj fel, bár rajtad az sem segít. Tanulj meg gondolkodni, bár neked erre nincs esélyed.

Adios Egyhergelke"

Hogy az utolsó szó mi akart lenni, arra csak tippjeim vannak. Esetleg elpattant egy verőér az agyában?

2020. jan. 25. 22:40
 30/33 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy ez nekem oddly specific hangvételűnek tűnt :D

"egyetemen kapott jogos kritika"

Honnan veszed hogy van ilyenem? :D

Meg milyen kritika?

Egyetemen nem kávé mellett vitázok a tanáraimmal hogy kritikát kapjak.

Max szóbeli vizsgán javítanak ki ha éppen kell, valamikor még az se.

Kicsit nyomasztó belegondolni, hogy valaki be van zárva egy ilyen szinten elborult elme viharos gondolatai közé.

De ahogy a Möster mondta, "Ez nem az én dolgom".

2020. jan. 25. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!