Kutató Diákok Mozgalma vélemény?
Nagyon nagyon sőt túl jól hangzik, és a tagsági díjnál kezd gyanús lenni, hogy mivan ha csak lehúzás:/
saját tapasztalatokra lennék kíváncsi:)
Nagyon jó dolog, hogy a középiskolások bekapcsolódhatnak élvonatbeli kutatásokba egy a kutató diákok mozgalma által karbantartott mentorlistából választva témavezetőt.
Az is nagyon jó, hogy rendszeresen megrendezik középiskolás kutató diákok számára a TUDOK konferenciát.Ez jó gyakorló terep a későbbi TDK-hoz ami pedig jó gyakorló terep a későbbi valódi nemzetközi tudományos konferenciákhoz.
#1 kifejtenéd kicsit bővebben?
#2 te részt veszel benne?
Benne vagyok a mentorlistában kezdetektől, foglalkoztam is pár középiskolással korábban, TUDOK zsűri elnök is voltam kb. 10 évvel ezelőtt.
De a lényeg, hogy magam is általános iskolás koromban kezdtem kutatni és középiskolás koromban publikáltam az első cikkemet az akkori témavezetőmmel. (Persze az én időmben még nem volt ilyen mozgalom, hanem magunk kereshettünk témavezetőt.)
Ezért mondom, hogy szerintem ez egy jó dolog, persze túlértékelni nem kell, annyit ér amennyit az ember belefektet.
Ezekből a "kutatókból" senkik sem lettek.
Inkább nyerj OKTV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!