Lesz még olyan hó, mint régen?
A 90-es években születtem. Akkor még télen térdig érő hó volt és hideg, most meg esik egy napot, aztán másnapra nyoma sincs, meg verőfényes napsütés van.
Lesz még valaha olyan hó, mint régen?

"Lesz még valaha olyan hó, mint régen"
30-50 ezer év, és kilométer vastag jég és hóréteg lesz. Az úgy már elég? :))

Ez olyan érdekes, minden időjárásos poszt alatt olvasgatom, hogy "bezzegazénidőmben még voltak kemény telek". Nos, én a 80-as évek elején születtem, de nem emlékszem olyan télre, hogy az egész évszak alatt folyamatosan hó és masszív fagyok lettek volna. Persze minden télen szánkóztunk meg hógolyóztunk, de nem folyamatosan, az én emlékeim szerint úgy volt, hogy esett a hó, és ha megmaradt is, az nem tartott tovább pár napnál, ha mondjuk hetekig kitartott a hó, az már extrémnek számított.
Mondjuk én a nyarakra is máshogy emlékszem, mint mások, akik hüledeznek azon, hogy nyáron bizony megesik, hogy 20, neadjisten 30 fok fölé is megy a hőmérséklet 😀 Szóval vagy relatív az ilyesmi, vagy én kerültek ide egy másik bolygóról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!