Mennyire gyakori hogy ilyen korú és külsejű férfiak és nők egymásra találnak?
felső körökben mozgó férfiaknál általános
Baráti körben sok ilyet látok, 40-45 év az egyik legjobb kor.
...
És nem mindegyik gazdag. Van aki az intelligenciájával és humorával hódít, 40 évesen... olyan mint egy világlátott érert vörösbor. Pedig 250 nettó körül keres és kb Mucsi feje van 😃
Legutóbb egy sportos 24 éves orvostanhallgató lányt fűzött be.
Wadmalac vigyázz, ha egy orvostanhallgató rád mászik, mert lehet, hogy a patológia szakterülete.
:D
Ismerek egy 27 éves gyönyörű egyedülálló agysebész lányt.
Biztos nagyon válogatós, de ügyes a keze 😃
A kérdező vajon melyik ?
Az korosabb pasi, vagy a fiatal nő ?
Nálam még mindig él a szabály, hogy aki a gyereked lehetne, talán az is. Szerintem szintén az Oldboy óta. :D
Nem túl gyakori szerintem, vagyis az ilyen 25 év alatti korosztály az biztos hogy kompenzálni próbál ezzel valami komplexust. Később viszont már csökkenek a különbségek, szóval egy 25 és 30 éves közötti 5 év, lehet sokkal nagyobb távolság mint egy 30 és 50 éves között. Konkrétan ebben a videóban talán egy 20 éves csaj lehet az 50 évessel, szerintem ez érdek nélkül elég ritka. Mondjuk 100-ból 4 eset. Csak hogy válaszoljak a kérdésre is.
"Wadmalac vigyázz, ha egy orvostanhallgató rád mászik, mert lehet, hogy a patológia szakterülete."
Nos, ha egy lány azt mondja, a belső tulajdonságaid érdeklik, jól hangzik, feltéve, hogy nem egy szikével közelít.
#9 :DD Van az úgy.
Nekem van egy nagyon csinos pszichológus lány ismerősöm. Bár néha úgy érzem a doktoriját belőlem akarja megírni, mint esettanulmány 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!