Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen emberek hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen emberek hogyan találnak egymásra?

Figyelt kérdés

Szóval itt a nyár közepe kb, dolgoztam eddig, most már tudnék menni erre arra, de az a baj nem vagyok valami közvetlen és barátkozós, kicsit visszahúzódás vagyok, ezen pedig szeretnék változtatni!

Igaziból gondolkoztam ezen a fesztivál dolgon is, mondjuk nem olcsó de ezzel is úgy vagyok, ezeknek a dolgoknak a társaság a lényege...

Szóval adott a kérdés, vannak olyan emberek mint én? Akik kimozdulnának de igaziból nem teszik mert félnek vagy nem is tudom mi xd

Amúgy sokszor járom a várost egyedül, sokszor kiülök valahova meg ilyenek, szóval annyira még se félek, meg próbálok ezen változtatni de igaziból nem jön a szikra és nem "kattanok" át a normálisra és mindig bennem van ez az érzés ami visszahúz :/ "Barátaim" nem keresnek, nem hívnak sehova szóval felesleges. Igaziból szeretnék új embereket megismerni, hol van erre lehetőségem?

19/f

2019. júl. 27. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sokan. A fesztivál jó ötlet amúgy, sokkal közvetlenebbek az emberek és ha nagyon nem tudod hogy indulnál neki, akkor keress helyet egy társaságnál, akikkel tudnál menni (megkérdezed pl. fb-n hogy lenne-e valakinél hely x városból indulva).

Azon túl szedd össze mik érdekelnek és nézz utána, hogy vannak-e olyan helyek ahol lehet ezeket csinálni. Pl. most nyáron sok a szabadtéri program, fb-n megint lehet nézelődni. A múltkor pl. olyat láttam, hogy simán valami magánsuli összedobott egy szombat délutáni piknikezést, szóval vannak lehetőségek.

2019. júl. 27. 18:19
 2/11 A kérdező kommentje:

hmmm ez okos :D De hol fb? Vannak ilyen csoportok, hogy közös fesztiválozás vagy mi? Igaziból nem voltam még egy fesztiválon se ezért érdekel meg mennék

Hallod ezek tök jók, hol vagy hogyan kellene ezekre keresni? Amúgy nem néznek ki mert nem ismernek és egyedül megyek? Nem tudom ez új nekem, lehet hülye kérdés... De köszi a kommented, ez tök hasznos volt!

2019. júl. 27. 18:23
 3/11 anonim válasza:

Szia!

Én sajnos segíteni nem tudok, csak megmutatom vannak még ugyan ilyen ehhez hasonlóan küzdő emberek.

Szinte teljesen ugyan így vagyok én is mint te.

Csak én már dolgozó emberként írom akinek úgymond nincs nyári szünet!

Ez természetesen nem baj számomra.

Én is mennék kicsit kimozdulni. Barátokat szerezni stb. De valami viszatart!!!

Szintén így vagyok csajozásban is. Nehéz tudok nyílni pedig számtalan sok lehetőség lett volna.

És én is járok minden hová a városba boltba ,biciklizni, fagyit enni cukrászdába.

Engem a buli ilyesmi nem nagyon izgat mert nem is tudom mit hogyan kell ott.

Na mindegy....

A lényeg a lényegben hogy nem csak te kuzdesz ezzel a problémával.

18/f

2019. júl. 27. 18:29
 4/11 A kérdező kommentje:

Még tervezek dolgozni csak most szabi van, de amikor dolgoztam is nem heti 7x szóval ez nekem nem zárja ki ha meló van akkor aztán semmi szórakozásnak nincs helye!

Mint írtam én sem voltam még ilyen fesztiválon, én sem tudom mit hogyan kell de igaziból ÉN ki akarok törni belőle és nyitok az új dolgok felé :)

De köszönöm a kommented, jó tudni nem vagyok egyedül és neked is csak azt tudom javasolni amit magamnak, hogy próbálj valahogy kitörni :/

2019. júl. 27. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Menj mondjuk könyvtárba,művelődési házba,ahol több a fiatal és nem részeges hányós disznók várnak mint a fesztiválon.Vsgy valami szakkörre ahol hasonló érdeklődési körű emberek vannak,vagy tanfolyamra,vsgy idosebb emberekkel utcan v busznegalloban pl ott is lehet beszelgetni. :)

En se vagyok valami nagy beszedes,valamikor nem akarok beszelni senkivel,nincsen kozos temam a korombeliekkel,inkabb idosebbekkel szoktam beszelni,de jobb igy nekem,mert s mai fiatalok nem tudnak ertelmesen beszelni sem

2019. júl. 27. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja utolso vagyok 20L
2019. júl. 27. 19:17
 7/11 A kérdező kommentje:

Csak így a hétköznapokban más a mentalitás meg így az emberek magukban. Lehet sietnek, mint írtad nincs kedve beszélni, a buszra vár így is van minden baja most ehhez nincs kedve stb. Egy fesztiválra meg szórakozni megy az ember és elég nagy sztereotípia, hogy ott mindenki hány meg részeg disznók :/

Mennék én csak nem igazán tudom így mire, kellenének jó programok vagy ilyen helyek csak ezeket sem tudok...

Én meg nem jövök ki jól az idősebb korosztállyal az a helyzet :/ Nekem ez nem működne. Nincs témám meg így fura nekem az egész.

2019. júl. 27. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"De hol fb? Vannak ilyen csoportok, hogy közös fesztiválozás vagy mi? Igaziból nem voltam még egy fesztiválon se ezért érdekel meg mennék

Hallod ezek tök jók, hol vagy hogyan kellene ezekre keresni? Amúgy nem néznek ki mert nem ismernek és egyedül megyek? Nem tudom ez új nekem, lehet hülye kérdés... "

Minden fesztiválnak lesz egy kreált facebook eseménye, ott is lehet írni, vagy ha van külön oldala, akkor oda is. Kisebbeket érdemes nézni, meghittebb és jobban lehet beszélgetni, ismerkedni. Nem igaz hogy a hányásukban fekszik mindenki, nyilván lesznek ilyen figurák, de elenyésző.

Azon túl nem csak koncertes lehetőségek vannak, más, nyugodtabb programokat is szervezni szoktak (pl. festés vagy rajzolás, vagy akármi), úgyhogy ott is lehet alkotni.

Nyilván ez olyan, hogy meg kell nézni mi jön be, tetszik-e egyáltalán, de ugye erről szól ez az egész, ahogy te is mondtad. Kitágítani a látókört, új lehetőségeket teremteni, új dolgokba belekóstolni, aztán ha nem jön be próbálkozni mással, más helyekkel, más módon. Azért mert egyszer elmegy az ember, nem kell örökre járnia ugye.

Én anno nézegettem szakköröket is, de brutál drágák, egy alkalom olyan 10-15 ezer körül van, ami - szerintem - nem éri meg. Művelődési házba szerintem senki nem jár 40 alatt, család nélkül, ők is csak egy kis egyszerű kikapcsolódás miatt.

Nézhetsz sportokat is, ha nem csináltál eddig semmit, akkor kipróbálhatsz dolgokat. Ha már valamit csinálsz vagy érdekel, kereshetsz hozzá helyet vagy embereket akár élőben, akár különböző fórumokon, oldalakon. Vagy pl. a túrázás szintén érdekelhet, oda is lehet társasághoz csapódni.

Nem fognak hülyének nézni, felesleges azon agyalni. Mindenkinek vannak olyan programjai vagy időtöltései, amit sokszor csak egyedül tud csinálni, nincs abban semmi. Nem érdekes ki mit gondol, az a lényeg hogy jól akarod érezni magad és szeretnél új embereket megismerni.

2019. júl. 27. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én visszahúzódó, zárkózott lányként beléptem egy Facebook csoportba. A neve Introvertált Övezet. Nem mondom, hogy itt olyan könnyű ismerkedni, de azért adok egy esélyt magamnak.
2019. júl. 28. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Kikkel jössz ki jól?Félsz valamitől?Szorongós vagy?Kollegákkal mennyit kommunikálsz?Negatívan v pozitívan veszed ha vmit meg kell oldani?Azt gondolod többször,hogy "nekem ez nem fog sikerülni,nem vagyok elég jó" vagy "megpróbálom,menni fog vsgy ha elsőre nem megy nem fogom feladni" ?
2019. aug. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!