Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen emberek hogyan találnak egymásra?
Szóval itt a nyár közepe kb, dolgoztam eddig, most már tudnék menni erre arra, de az a baj nem vagyok valami közvetlen és barátkozós, kicsit visszahúzódás vagyok, ezen pedig szeretnék változtatni!
Igaziból gondolkoztam ezen a fesztivál dolgon is, mondjuk nem olcsó de ezzel is úgy vagyok, ezeknek a dolgoknak a társaság a lényege...
Szóval adott a kérdés, vannak olyan emberek mint én? Akik kimozdulnának de igaziból nem teszik mert félnek vagy nem is tudom mi xd
Amúgy sokszor járom a várost egyedül, sokszor kiülök valahova meg ilyenek, szóval annyira még se félek, meg próbálok ezen változtatni de igaziból nem jön a szikra és nem "kattanok" át a normálisra és mindig bennem van ez az érzés ami visszahúz :/ "Barátaim" nem keresnek, nem hívnak sehova szóval felesleges. Igaziból szeretnék új embereket megismerni, hol van erre lehetőségem?
19/f
Hűha nagyon jók a kérdéseid! Ezt köszönöm! Jó érzés lesz ezekre válaszolni és kicsit jobban belegondolni :)
Talán azokkal jövök ki jól akik nyitottak és türelmesek (mint én azt hiszem, az emberek HA korán elnyerik a szimpátiámat akkor igaziból nyert helyzetben vagyok) egy embert tudnék említeni akit olyan 7 éve ismerek, talán ő ismer a legjobban és vele jövök ki a legjobban. De vele is sokszor vitatkozom és nem is teljesen olyan mint én csak sok a közös és jah... Van mindig téma azt hiszem.
A szorongás érdekes kérdés, szoktam, és igen, gyakori és ha iszom akkor könnyebben feloldódom és nem szorongok. Izgulni abszolút nem szoktam de igen, ez a szorongás egy létező dolog nálam amit nem tudom mivel lehetne orvosolni... Gondoltam gyógyszerre de igaziból nem beszéltem senkivel erről. Sokszor iszom mielőtt találkozom valakivel, hogy jobb legyen neki és nekem is. Akkor jobb társaság vagyok. Mert amúgy sokszor csendes vagyok amit szintén nem szeretek magamban és VÁLTOZNI AKAROK!
Ez változó, nem szeretik ha munka helyett dumálgatunk de keveset és mivel mindenki ismeretlen és én vagyok az új gyerek eléggé félénk és kirekesztettnek érzem magam... Ők nem annyira nyitottak én meg félek vagy nem tudom... Magamat nem tartom érdekes embernek, ha iszom akkor jobb és akkor sokkal nyitottabb vagyok, de melóban nem tehetem meg azt amit pl egy baráti tali előtt.
Ezt a meg kell oldanit nem teljesen értem. Ha valamit meg kell oldani akkor megoldom. Nem panaszkodom vagy nyafogok, főleg ha meló, csinálni kell! Ez nem negatív, munkás vagyok az a dolgom, dolgozzak. Se nem pozitív se nem negatív. Kötelesség.
Ez az elsőre nem megy akkor feladom háát igaz is meg nem is. Nem egyből de ha valami nem megy akkor nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!