Akik a Honfoglalóban fejből tudnak minden választ, szinte kivétel nélkül hibátlanul, azok autisták?
Amelyik nem kattan rá a cserkész dzsemborikra, az nem fogja tudni a cserkész dzsemborik dátumát.
Az összes témát csak nem tudják, mert tipikusan szűk az érdeklődési körük. Kivéve egyes Asperger-szindrómásokat, de őket sem érdekel minden. Én például sok könyvnek nem tudom a szerzőjét.
Meg szinesztétából több van, mint autistából, ők akkor is könnyebben megjegyzik az évszámokat, ha nincsenek a spektrumon.
nem vagyok autista
te viszont egy sötét tapló vagy
Na, hát a válaszok 99,99 %-át soha az életben nem tudod hasznosítani. Ez nem is valami szakképző intézet, ahol fontos, hogy hasznos dolgokkal töltsd az idődet.
Az ilyen kérdések meg, mint hogy hány szótagból áll, mennyi a két szám szorzata, ezek nem a memóriát tesztelik, hanem a gyors gondolkodást, ki tud előbb rájönni az eredményre. Hogy hány km-re van, az meg a földrajzi ismeretet teszteli, hogy ki mennyire van tisztában a két hely földrajzi elhelyezkedésével.
Hülyeséget beszél aki azt írja,hogy ők a műveltek.
Aki minden egyes kérdésre tudja a választ,a tippelősökre is 1-2 eltéréssel írja a megoldást ők tipikusan azok akik 0-24-ben a honfoglalón lógnak és minden egyes kérdést kívülről fújnak.
Az alapműveltséges kommenten különösen jót nevettem.Közel sem tartozik egy csomó kérdés ebbe a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!