Mi ez a hely Magyarorszagon? Esetleg foldrajzosok?
Meg kb 6 eve voltam itt egyszer kirandulni, de nem tudom a hely nevet viszont nagyon szeretnek visszamenni.
Budapesttol nem messze van, ez egy hegy es van ott egy kis vizeses is. Azt hiszem "H" betuvel kezdodik a hely neve. Segitenetek?
Utolsó vegyél már elő egy térképet. Tudod, hol van a van Szilvásvárad? A Bükkben.
Ment piros kéz.
Rám szakadék a Pilisben?
De az most tudtommal le van zárva.A vihar egy kissé tönkre tette a környéket.Jelenleg életveszélyes a megmászása.
Én a 09.51-es vagyok.
Bocsi,a Rám szakadék nem "H" betűvel kezdődik.:S
Akkor én is a Holdvilág árkot mondom.
Mindenkinek koszi a valaszokat!!! es tenyleg a Ram szakadek az es fogalmam sincs, hogy miert emlekeztem H betusre, neharagudjatok, ha ezzel osszezavartam valakit. Mar eleg regen voltam ott es lehet azert.
Es akkor most tenyleg le van zarva. En kb augusztus kozepen akartam volna oda menni, szerintetek addigra mar lesz ra lehetoseg?
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!