Sütőélesztő gomba alkoholos erjedésénél a keletkező alkohollal mi lesz?
Figyelt kérdés
A CO2 felfújja a tésztát,na de az alkohol? Kalácstól nem rugunk be (sajnos).
Köszi
2019. aug. 29. 22:33
1/3 anonim válasza:
A nyers tésztától berúgnál, a sütés során párolog el az alkohol.
2/3 Wadmalac válasza:
Meg bírsz enni együltő helyedben 5-6 kiló nyers kalácstésztát?
Mert akkor talán hozzájutsz két stampónyi alkoholhoz.
3/3 Phoney válasza:
Pár óra erjedés nem csinál neked annyi alkoholt, hogy berúgjál a kelttésztától, meg nem is nagyon van miből, mert a lisztben elég kevés szabad cukor van, az csak a kelesztéshez elég. Egyébként sütés közben ugyanúgy nem párolog el az az összes alkohol, ahogyan az összes víz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!