Az urán hányszor nehezebb mint a víz? Az alu úgy tudom 3-szor, a vas 9-szer.
"Inkább nálad vannak komoly gondok ha azt hiszed attól együgyű lesz valaki, vagy a gyereke, ha nem a google-be ír valamit be, hanem a gyakoriba."
De, bizony baj.
Ez az a tendencia, hogy nulla energiát fektetek be az információk beszerzésébe, mert majd valaki megmondja.
Ezzel elvárod, hogy más tudja helyetted a neked fontos információt, anélkül, hogy megpróbálnád azt magad megszerezni.
És ennek még egy veszélye van. Más emberre támaszkodsz, aki vagy igaz infót ad neked, vagy nem.
Na így terjednek el a konteók is.
Szóval igen, van veszélye a jövőre.
Hát, kérdező, nagyon komoly gondok vannak nálad.
Az egy dolog, hogy földlusta vagy.
Viszont itt hárman írtuk már, hogy ez nem lesz jó, és legalább ötször próbáltad kimagyarázni magad.
Ha 33-an írtunk volna, akkor ugye mindenkinek külön írsz, hogy nincs igaza?
És ha 5 pszichológus megnézte volna az írásodat, aztán mind az 5 megírja, hogy bajok vannak veled, akkor nekik is elmagyaráztad volna, hogy veled minden rendben van, de ők viszont sarlatánok?
Csak szólok, hogy a betegségedet üldözési mániának hívják.
Nem tudom, hogy ez mennyire súlyos nálad - ezt így, néhány írás alapján nem lehet megmondani.
Azt tanácsolom, hogy nagyon gyorsan írj egy pszichológusnak, és mutasd meg neki ezt a kérdésed.
Ha nem megy egyedül, kérj segítséget valakitől, akiben megbízol.
Addig írj, amíg még meg tudod tenni, mert egy idő múlva ez súlyosbodni fog nálad, és akkor már az összes orvos hazug csaló lesz.
Utána az összes többi ember is hazug csaló lesz.
Csak te leszel mindig hibátlan.
"Ha nem megy egyedül, kérj segítséget valakitől, akiben megbízol.
Addig írj, amíg még meg tudod tenni, mert egy idő múlva ez súlyosbodni fog nálad, és akkor már az összes orvos hazug csaló lesz.
Utána az összes többi ember is hazug csaló lesz.
Csak te leszel mindig hibátlan.
" inkább ezt kéne megmutatni szakembernek, de nem nekem, hanem neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!