Melyik történelmi eseményhez utaznál vissza, hogy ha lenne erre lehetőséged?
Külső szemlélőként, az akkor élt emberek nem érzékelnének, nem tudnál bele sem avatkozni a történésekbe.
3 eseményt lehetne választani.
-A meteor ami kipusztitotta a dinókat.
-Akkor még a piramisok építése is érdekelne.
-Illetve a tudomány piros betűs ünnepe. 1955 november 5-e amikor Dr. Emett Brown megálmodta az időutazást.
- Piramisok építése
- Nazca vonalak keletkezése
- és bármilyen esemény ami Hunyadi Mátyáshoz köthető. Fogalmam sincs miért de mindig szerettem volna élőben látni :D
- Kleopatra utolsó napjaira
- Holdra szállás napjára
- Boleyn Anna perére és kivégzésére.
- Megnéznék egy homo erectus-t (előember).
- Megnéznék egy csatát a neandervölgyiek (homo sapiens neanderthalensis) és emberek között (homo sapiens sapiens). És úgy egyébként megfigyelném közelről, hogyan néztek ki, hogyan éltek, és a kihalásuk utolsó szakaszait, amikor kiszorítottuk őket Európából.
- Megfigyelném az első interakciót az északi "viking" hódító népek és az európai "civilizált" hívő emberek között.
Nem tudom miért, engem ezek sokkal jobban izgatnak, mint bármelyik későbbi "nagy" történelmi esemény.
1, Megnézném a Jézus keresztre feszítését, tényleg úgy volt e, mint a Brian életében, aztán lesném három napig, feltámad e?
2, A catalaunumi csata érdekelne, akkor most a rómaiak, vagy a hunok győztek?
3, Ha csak egyet lehet utoljára, akkor vagy azt, amikor Hunyadi János beveszi Nádorfehérvárt, vagy azt, amikor a fia Bécset, mert kaffa dolog az, amikor győzünk is, az unokatesómnak van egy ezüst tallérja, amit I. Ferdinand veretett, azt kérném kölcsön, hogy feldobjam, hogy stílusos legyek, bár nagyon félti, mert üveg alatt tartja.
Igazán a mai napig homályos valódiságú illetve lefolyású eseményekre néznék rá szívesen. Van jócskán választék.
Például:
1963. november 22. Dallas
1947.júl.1. Roswell
1959.jan. Otorten-hegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!