Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért Hitlert szidják mindig?

Miért Hitlert szidják mindig?

Figyelt kérdés
Amikor sztálin gulágokban több embert kivégeztek, és neki szobrot emelnek, tényleg a kommunistáké a világ, vagy most mivan?
2010. jún. 25. 18:56
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
tudom van, hasonló kérdés is mielőtt valaki beszólna
2010. jún. 25. 18:59
 2/30 anonim ***** válasza:
44%
Sztálint sem szerették ám...sokan azért dicsőítették,mert akik nem álltak mellé azoknak kampec volt...Hitler az idióta volt...mondhatni irtotta a saját népét,mert ő is zsidó volt...
2010. jún. 25. 19:03
 3/30 anonim ***** válasza:
67%

hitler zsidó??

index-hír, ugye?:D

2010. jún. 25. 19:05
 4/30 anonim ***** válasza:
37%
Igen Hitler zsidó volt...ha sok történelmes könyvet olvastál,és nem aludtál el töri órán,akkor kiderül volna...lehet,h index hír nem néztem
2010. jún. 25. 19:06
 5/30 anonim ***** válasza:
61%
most lépek át 9.be, minden félévkor és év végén ötös lettem belőle, de arról hogy zsidó lett volna, még nem hallottam.
2010. jún. 25. 19:44
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azon is vitáznak,h Hitler szeretője zsidó volt...nos,mint ezt a témát vitatják,így ez is vitatható sok szempontból,ki hogy gondolja...
2010. jún. 25. 19:51
 7/30 anonim ***** válasza:
67%
Mert Hitler robbantotta ki a 2 Világháborút.
2010. jún. 25. 20:22
 8/30 anonim válasza:
88%

Ahogy Napóleon mondta: "A történelmet a győztesek írják." És ez teljesen igaz. No ezzel nem azt mondom, hogy Hitler egy szentlélek volt... igaz, hogy a Hitleri Németország több millió zsidót, cigányt, melegeket, és egyéb vallásos személyt ölt meg kegyetlen módon. A lényeg: vesztett.

Amúgy teljesen igazad van - Sztálin miatt is több millió ember halt meg, az éhhaláltól kezdve a halálra fagyáson át a 49-től folyó szibériai deportálásokig. Az amerikaiak több tízezer embert öltek meg az atombomba által. A japánok kamikaze akcióiról is beszélhetnénk.

2010. jún. 25. 20:23
 9/30 anonim ***** válasza:
77%
Illetve sok nemzetett érintett,míg Sztálin relatíve házon belül intézte a népirtást.
2010. jún. 25. 20:23
 10/30 anonim ***** válasza:
82%
Sztálint ráadásul nem nagyon volt szabad itt cseszegetni.
2010. jún. 25. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!