A helyesírásod alapján maximum balkezes lehetsz, intelligens nem hinném...(már bocs)
2010. jún. 24. 14:44
12/22 anonim válasza:
Az intelligencia nem attól függ, hogy mi az ember lateralitása. Viszont bizonyos dolgokban a balkezesek jobbak, például térlátás, tükörírás, általában, egy ábra megfordítása. Kreativitást is szoktak mondani.
Egy rejtett balkezes.
2010. jún. 24. 18:56
13/22 anonim válasza:
Én látens balkezes vagyok és állítólag mindkét agyféltekém egyformán aktív (szóval se a jobb, se a bal nem aktívabb) mégsem vagyok jó a humán tárgyakban:) Egyébként a bal agyfélteke felelős a racionálisabb, analitikus, logikus gondolkodásért, a jobb pedig az intuitívért, szóval a jobbkezeseknek kéne matekban jobbna lenni:) Én is matekos vagyok egyébként, jobbkezesen. (egyébkétn apukám és anyukám is balkezes:D én biztos a postástól vagyok)
2010. jún. 24. 23:07
14/22 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy az nem jó, ha valakinek egyik agyfélteke sem domináns...pl. aki dadog az azért is lehet, mert nem tudja eldönteni a két felet összekötő rész (kérgestest talán?), hogy melyik oldalról fogadja a gondolatokat...
2010. jún. 25. 23:51
15/22 anonim válasza:
Nekem soha semmi ilyesmi problémám nem volt belőle. Viszont sokkal könnyebben tanulok mindent:)
2010. jún. 26. 01:06
16/22 anonim válasza:
És azt tudtátok hogy a balkezesek általába 9-evvel élnek kevesebbet mint a jobb kezesek? Nem hinném hogy jobb és a bal kéz meghatározo lenne. Anyum mind2-őt ugyanugy tudja használni és a tesom is. A balkezesek általába 9-evvel élnek kevesebbet mint a jobb kezesek(felmérés alapján készült és nem én csináltam hanem valami brit vagy amerikai egyetem)(ja és a jegesmedvék is balkezesek:D)
2010. jún. 28. 21:00
17/22 anonim válasza:
Hát ha a helyesírásodat vesszük figyelembe, akkor nem.
Bírom, amikor valaki az intelligenciáról ír, és még csak le sem tudja írni. :D
"Eggyentlen"? Egyetlent akartál?
Egyébként szerintem relatív. Én is balkezes vagyok spec. Elvileg jobban rajzolnak, művészibbek és érzelmesebbek, mint jobbkezes társaik.
Bár azt halottam, 7 évvel előbb is halnak. Szar nekünk. :D Haha.
2010. júl. 1. 17:08
18/22 anonim válasza:
Ó, előttem már leírták.
Akkor elírtam, igen, 9 év. Remélem, nem igaz ez azért. Micsoda hülye kutatások vannak! :D
Ezért kell szexelni sokat, az meghosszabbítja. :DDD
2010. júl. 1. 17:10
19/22 anonim válasza:
ha megtanulsz írni, esetleg lehet valami az ilyen agyféltekés dolgokban...
2010. júl. 16. 18:19
20/22 anonim válasza:
Mikor kisebb voltam, és egy balkezes ezt mondta nekem, rosszul éreztem magam, és én is balkezes akartam lenni. xD
De most már tudom, hogy ez hülyeség, csupán a balkezeseknek nagyobbak a művészi hajlamaik.
Van egy osztálytársam, aki szín kitűnő, balkezes, és nem rajzol szépen, nem játszik semmilyen hangszeren, de van olyan ismerősöm, aki balkezes, gyönyörűen fest, de nagyon nehezen tanul a suliban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!