"eggyetlen"?"vooooook"?"csaladban"? ne szívd mellre de te biztosan nem...(ne vedd támadásnak)
amúgy meg nem feltétlen,osztálytársam balkezes és olyan hülye mint az állat,viszont kreatív Asztalosnak profi lesz!
Meg amit olvasol netem ,hogy milyen előnyei vannak az nem pont arra igazak.Attól függ melyik agyféltekéjét használja többször.. Rem segítettem.Am hány éves vagy?Mert elég korán van azért..:D ;)
2010. jún. 24. 05:20
2/22 anonim válasza:
ja igen korán van,én meg nem láttam h ott van a kérdésben kortod ..ajh -,- xddD
2010. jún. 24. 05:21
3/22 anonim válasza:
Igen az, de ez csak a férfiakra jellemző.
A nőké továbbra is 2-sel kezdődik.
2010. jún. 24. 07:46
4/22 anonim válasza:
Nem tudom, én balkezes vagyok, és mindenben jártas. Bármit hallok, rögtön megjegyzem, suliban sem kell tanulnom. Ehet, hogy pusztán véletlen, de ilyenkor az agy jobb oldala aktiválódik, és ez már embrióként is eldől, hogy ki milyen kézzel lesz az ügyesebb.
2010. jún. 24. 07:56
5/22 anonim válasza:
"Lehet"
2010. jún. 24. 07:57
6/22 anonim válasza:
A párom és a legjobb barátnőm is bal-, én pedig jobbkezes vagyok. Teljesen más dolgokban vagyunk jók, másra vagyunk fogékonyak. Míg Ők inkább gyakorlatiasak, én elméleti síkon tudok jól érvényesülni. Valószínű, hogy ez amiatt van, mert más agyféltekénk fejlődött ki. Mind a ketten (a párom és a barátnőm is) okosak, intelligensek, de másban jobbak, mint pl. én jobb kezes. Persze, ez egyéni különbség is lehet. De nem mondanám, hogy intelligensebbek, hanem azt másban kiemelkedőbbek, mint én, jobb kezes. (Pl. a barátnőm és a párom is, kiváló matematikai érzékkel rendelkeznek, a mindennapokban sokkal gyakorlatiasabbak, míg én a történelem és a művészetek (és más humán területek) iránt vagyok fogékony. Összehasonlíthatatlan.)
2010. jún. 24. 08:40
7/22 anonim válasza:
Én kiskoromban balkézzel kezdem el írni próbálni + ezt-azt csinálni, de végül úgy döntöttem, hogy jobbkezes leszek. Akkor én most egy inteligens jobbkezes vagyok? :D
Amúgy szerintem az inteligencia emberfüggő, mint sokminden más is.
2010. jún. 24. 08:43
8/22 anonim válasza:
en is balkezes vagyok.;) A csaladomba is egyedul..;) es konnyen megjegyzek dolgokat. ;D
14/L
2010. jún. 24. 09:12
9/22 anonim válasza:
Epp az ellenkezojet hallgattam-neztem a TV-n.
2010. jún. 24. 09:13
10/22 anonim válasza:
Balkezes vagyok és önjelölt zseni :D
A tanulós tárgyakhoz sosem volt érzékem, de amihez kreativitás kell (pl. zene) ahhoz igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!