Mi az az árokzsír?

Figyelt kérdés
Még régebben nagymamám mondta, hogy ha cserepes a szám, azzal is be lehet kenni. Úgy érzem, valami rosszat jelent, de örülnék, ha esetleg tudna valaki magyarázatot adni 😃
2018. okt. 7. 13:56
 1/5 belapus ***** válasza:
79%
Jó eséllyel: az anyagcsere szilárdabb végterméke.Ebből már kikövetkeztetheted a junior változatnak, a bölcsőzsírnak a jelentését.
2018. okt. 7. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyád igazi troll lehetett, ugyanis ahogy #1 szépen körülírta, székletet jelent.
2018. okt. 7. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Hasonlít a paksi mogyoróra...
2018. okt. 7. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Nagyapám biztos udvarolt Nagyanyádnak, mert az én öregem meg canis mergával kenegetett vóna. Nagyon tudományosan hangzott. Évekig éltem abban a hitben, hogy ez valami komoly gyógyszer. Aztán egyszer éppen egy patika előtt szereztem hatalmas plezúrt a térdemre, és mivel éppen Anyám kezéből szakajtottam ki magam elesés közben - miközben vígasztalt és ápolt, meg találtam említeni neki hüppögve, hogy talán bemehetnénk a patikába, és vehetnénk egy kis Canis Mergát, amivel a Nagypapi kenegetne mindig, ha vóna neki.

Először csak ráncokba gazdagodott a szeme sarka a széles mosolygástól, de aztán csak kirobbant belőle a nevetés. Könnyesre kacagta magát. Mikor felitatva könnyeit némi komolyságot tudott magára erőltetni, elmondta, mi az csuda az a canis merga.

2018. okt. 8. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Cserepes szájra jó még az alolam, vagy a jukambol krém is.
2018. okt. 11. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!