Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mikor és hol alakulhatott ki...

Mikor és hol alakulhatott ki a történelem során a csukott szájjal evés?

Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy mizofóniás király uralkodása alatt.
2018. aug. 27. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A leves feltalálásakor.
2018. aug. 27. 22:24
 3/8 anonim válasza:
86%
Èrdekes kérdés, de nem minden kultúrára jellemző. Az ázsiaiak pèldául simán beszélnek teli szájjal is.
2018. aug. 27. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az angol anglikán egyház idejétől terjed el európában.
2018. aug. 28. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Vagy onnantól, amikor sáskákat, és szöcskéket ettek az emberek élve, és be kellett csukniuk a szájukat, ha nem akarták, hogy a kaja kiugorjon, vagy repüljön a szájukból.
2018. aug. 28. 05:21
 6/8 anonim ***** válasza:
:-)
2018. aug. 30. 13:35
 7/8 Hawin válasza:
55%

3/6-os.

Az, hogy az ázsiaiak beszêlnek evés közben nem tartozik a tárgyhoz...

A magyarok is beszélnek evés közben! ;)

A kérdés, hogy csukott szájjal esznek vagy nyitott szájjal?

Az afrikaiak és az indiaiak a saját megfigyelésem szerint nyitott szájjal esznek. Tehát nem zárják össze az ajkaikat mikor rágnak, ergó belelátsz a szájukba, látod a kaját benne.

Szerintem gusztustalan nyitott szájjal enni, és szerintem akkor alakulhatott ki a csukott szájjal való evés, mikor az első értelmes igényes ember megjelent a földön.

Vagy legalábbis a harc azért, hogy ez megtörténjen. :D

2018. szept. 1. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon keményen mizofóniás vagyok, szóval ha én egy fláviánusz dinasztia császára lettem volna, már akkor bevezettem volna, halálbüntetés retorziója mellett :D
2018. szept. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!