Mikor és hol alakulhatott ki a történelem során a csukott szájjal evés?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 21:57
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg egy mizofóniás király uralkodása alatt.
3/8 anonim válasza:
Èrdekes kérdés, de nem minden kultúrára jellemző. Az ázsiaiak pèldául simán beszélnek teli szájjal is.
4/8 anonim válasza:
Az angol anglikán egyház idejétől terjed el európában.
5/8 anonim válasza:
Vagy onnantól, amikor sáskákat, és szöcskéket ettek az emberek élve, és be kellett csukniuk a szájukat, ha nem akarták, hogy a kaja kiugorjon, vagy repüljön a szájukból.
7/8 Hawin válasza:
3/6-os.
Az, hogy az ázsiaiak beszêlnek evés közben nem tartozik a tárgyhoz...
A magyarok is beszélnek evés közben! ;)
A kérdés, hogy csukott szájjal esznek vagy nyitott szájjal?
Az afrikaiak és az indiaiak a saját megfigyelésem szerint nyitott szájjal esznek. Tehát nem zárják össze az ajkaikat mikor rágnak, ergó belelátsz a szájukba, látod a kaját benne.
Szerintem gusztustalan nyitott szájjal enni, és szerintem akkor alakulhatott ki a csukott szájjal való evés, mikor az első értelmes igényes ember megjelent a földön.
Vagy legalábbis a harc azért, hogy ez megtörténjen. :D
8/8 anonim válasza:
Én nagyon keményen mizofóniás vagyok, szóval ha én egy fláviánusz dinasztia császára lettem volna, már akkor bevezettem volna, halálbüntetés retorziója mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!