Írnátok olyan kérdéseket amikre nem ismerjük a választ?
Milyen közegben történt az Ősrobbanás, miért történt az Ősrobbanás, milyen a világ az univerzumunkon kívül, mi van az eseményhorizonton túl, hogyan keletkezett pontosan az első élő szerves rendszer, hogyan, milyen formában fogjuk elérni az örök, vagy legalábbis nagyon-nagyon hosszú életet, milyen lesz az emberiség jövője.
Tessék, valószínűleg ezek a legfontosabb kérdések.
Mi minek kérdezzünk meg olyasmit amire te tudod a választ? "Én tudom a választ."
Hogy tegyünk fel kérdést ha mi nem tudjuk te mire tudod a választ?
Hány hal van a balatonban?
Tessék itt egy kérdés amire nem ismerjük a választ.
Jöhet a zöld kéz. Én is adtam minden eddigi válaszolónak. :D
Szinte minden jovore vonatkozo kerdes ilyen, de a multra vonatkozo kerdesek kozott is rengeteg van, amire nem tudjuk a valaszt.
Pl. Mikor lesz Trump temetese? Mikor fogja bekebelezni a Nap a Venuszt? Milyen ido lesz iden Karacsonykor?
Mikor volt eloszor 15% felett a legkor oxigenszintje bolygonkon? Hany jegkorszak volt eddig a bolygon? Tavaly hany ember halt meg az orszagban?
Pontos valaszt egyikre se lehet adni, csakegy koeulbeluli, hozzavetoleges saccolast, becslest, kisebb-nagyobb hibaszazalekkal.
De akar a jelenre is vonatkozhatnak kerdesek: hany hidrogenmolekula van jelenleg a legkorben? Hany dollarral gyarapodik ma az Ausztral allamkassza? Hol hagytam el egy ezresem ma?
Gyakorlatilag vegtelen szamu olyan kerdest lehet feltenni, amire senki sem tudja a valaszt.
Hány alkatrészből áll PONTOSAN egy Yamaha XTZ 600-as motorkerékpár?
A japánok biztos tudják, de mi nem.
Ki ölte meg Kennedyt?
Mennyibe fog végül kerülni a paksi erőmű és abból mennyi lesz egyesek zsebében? Felrobban e majd?
Válaszolj a tyúkos, tojásos kérdésre, melyik volt előbb?
Mikor fogok meghalni? Vagy esetleg te?
(Mondjuk még egy ilyen kérdés...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!