Egy kerdesnel olvastam hogy a magyar kevert nep. Igaz? Ha igen mely nepekbol?
Ha szigorúan vesszük, akkor szinte csak kevert népek vannak.
Minden nép több kisebb törzsből állt össze. (A 7 magyar törzs, németeknél szászok, bajorok, türingek, poroszok, svábok stb., görögöknél akhájok, aiolok, ionok, dórok, tesszálok, makedónok, plusz a később jövő szlávok és még sorolhatnám.) Amellett pedig gyakorlatilag egy példa sincs arra, hogy egy nép letelepszik valahol és aztán semmi népmozgás. Hozzánk jöttek be jászok, kunok, besenyők, törökök, szerbek, németek, horvátok, tótok, románok stb., a franciákhoz normannok, arabok, angolok, németek és még kitudja milyen népség.)
Szóval echte német, francia, angol, spanyol, görög ugyanúgy nem létezik, ahogy echte magyar sem. Örülhetsz, mint majom a farkának, ha találsz egy olyan magyar embert, akinek minden őse a honfoglalás korában jött be a Kárpát-medencébe és egy szem olyan őse sincs, aki később érkezett volna a mindenkori Magyarország területére. Az ilyen igazi csoda lenne.
Az ötödik lovas
És szerintem volt sok olyan török is, akinek az ereiben egy csepp "kárpát-medencei" vér sem folyt, de valami miatt mégis itt maradt az ország visszafoglalása után.
Az ötödik lovas
19:55
"Ma nem hiszem,hogy van olyan ember,aki tiszta magyar lenne."
Ezeket a beteges hülyeségeket honnan tanulják a mai fiatalok? Mikor jött megint divatba ez a gyermeteg fajelméleti megközelítés?
Amióta sokan szeretik kijelenteni hogy ők bizony "tiszta vérűek" csepp más sincs bennük, csak magyar. De a csalűdfájukat csak üknagypapiig tudjak.
-első voltam.
"Ezeket a beteges hülyeségeket honnan tanulják a mai fiatalok? Mikor jött megint divatba ez a gyermeteg fajelméleti megközelítés?"
1933 és 1945 között. Nagy szószólója volt egy osztrák származású politikus, egy bizonyos Adolf Hitler.
Amúgy elárulnád, hogy mit is nevezel te beteges hülyeségnek?
Az ötödik lovas
ma 15:50
A náci és protonáci fajelméletet, okostóni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!