Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Pszihológus szeretnék lenni!...

Pszihológus szeretnék lenni! MI KELL EHezz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 16:24
1 2
 11/16 anonim válasza:
28%
Legfőképpen diploma, amit a diszgráfiások nehezen szoktak megkapni.
2010. máj. 21. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

szia!

én pszichológia szakos hallgató vagyok,véleményem szerint a kérdésed helyesírásából ítélve még nem igazán néztél utána ennek a szaknak( de inkább hivatásnak).

véleményem szerint olvass kicsit jobban utána ha érdekel, esetleg olvass bele az Atkinson-Hilgard: Pszichológia című könyvbe, ez gyakorlatilag "alapmű", és elég jól összefoglalja a szakmához kapcsolódó elméleteket, nézeteket, módszereket,tudnivalókat, társtudományokat stb.

(könyörögve kérlek, h ha komolyan érdekel ez a szép és számomra mindennél fontosabb szak, tanuld meg helyesen leírni a nevét, mert elkeserít, h így látom...)

az egyik kommentelőnek: én nem vagyok stréber, azért jöttem ide, mert elhivatottságot és tehetséget érzek magamban, jelenleg 2 kórházban vagyok önkéntes.szerencsére stréberek kevesen, hozzám hasonlóak sokan vannak az évfolyamon.

20/L

2010. jún. 15. 00:39
 13/16 anonim ***** válasza:
De írni te sem tudsz... központozás, szóközök, mondatkezdő nagybetűk...
2010. jún. 15. 06:10
 14/16 Bbba válasza:
Én eddig főleg reál területen dolgoztam a humán gyakorlatilag teljes kizárásával. Néhány évi lassan évtizedes munkatapasztalat után kezdett el érdekelni az ember a mondani való mögött. Amit nem értek a mai napig, hogy miért kell így lovagolni a helyesíráson?
2010. okt. 20. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a neten keresztül, kizárólag szövegben kommunikálva ez az arcod. És a hanyag írás egy rohadtul igénytelen arcot mutat. Ezért.
2010. okt. 20. 13:26
 16/16 Bbba válasza:

Ez miből adódik? Főleg a mai világban, amikor a neten alig lehet találni rövidítés nélküli magyar mondatot. Szerintem sokkal inkább a mondandó számít a többihez gyakorlatilag elég egy jól megírt algoritmus.

Csakhogy a topic-nál maradjunk, a pszichológia tanulmányok során milyen tanulási metodikát követelnek meg? A megtanulandó anyagot szó szerint kell visszaadni szó szerint vagy sokkal fontosabb a lényeg meglátása az adott területen?

2010. okt. 21. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!