Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi értelme van szürkén,...

Mi értelme van szürkén, átlagosan, az elvárásoknak eleget téve élni egyetlen életünket, ha úgyis porrá leszünk, és 1000 év múlva senki nem fog emlékezni ránk?

Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 21:53
 1/6 Molyember ***** válasza:
100%
Fordítsd meg: mi értelme kitűnni a tömegből, ha úgyis porrá leszünk, és ezer év múlva senki nem fog emlékezni ránk? Erre itt pár mondatban nem nagyon fog neked értelmesen válaszolni senki, mert az elmúlt néhány ezer évben könyvtárakat írtak tele a témában a legkiválóbb gondolkodók.
2017. jan. 25. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Carpe diem.
2017. jan. 25. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Téged az motivál, hogy 1000 év múlva mit fognak gondolni rólad? Akkor semmi. Engem speciel az motivál, hogy magamat és a környezetemet jobbá tegyem. Neked személyesen melyik az értékesebb: Joe véleménye, aki még 978 évig meg se fog születni, vagy a családod, barátaid életminősége, véleménye, stb. Nekem az utóbbi.
2017. jan. 25. 23:14
 4/6 2*Sü ***** válasza:
100%

Egy hasonló kérdésnél már kifejtettem a nézetemet erről, ezért csak belinkelem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2017. jan. 26. 00:29
 5/6 Wadmalac ***** válasza:

És mi van, ha szürkén, átlagosan, az elvárásoknak megfelelően éled az életed azon részét, ami ahhoz szükséges, hogy egyáltalán élhessél (tanulni, dolgozni, pénzt keresni), a maradék részét meg kitöltöd színesen, környezeted számára is értékesen, szórakoztatóan?

Az élet ahhoz elég hosszú és bonyolult, hogy ne csak fehér vagy fekete legyen.

2017. jan. 26. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el Milan Kundera: Halhatatlansag cimu muvet.
2017. jan. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!