Szeretetet csak adni lehet, kapni nem?
Figyelt kérdés
Valaki egyre csak ezt állítja, én azonban úgy vélem, hogy rengeteg szeretetet kaptam életem során. Ő azt mondja amit kapunk, az csak a szeretet megnyilvánulásának észlelése, és az állításnak filozófiai és tudományos alapja van.
De ha kapni nem lehet, akkor hogyan lehet adni?
Azt gondolom, hogy az adás abban valósul meg, amikor valaki megkapta a bármit. Egyik a másik nélkül nincsen. Szerintetek?
2010. máj. 3. 11:33
1/5 anonim válasza:
Úgy gondolom a "befektetett" szeretet befektetett energia, amit visszakap az ember, amikor szüksége van rá. Nálam működik. Én mindenkit igyekszek szeretni, még a morcos pénztáros nénit is a sarki boltban.
2/5 A kérdező kommentje:
Nos, én kevesebb vagyok Nálad! Aki megtapos, azt legfeljebb megérteni igyekszem, harag nélkül, hiszen haragunk visszahull fejünkre.
2010. máj. 3. 11:52
3/5 anonim válasza:
Szeretetet lehet adni, kapni, elfogadni, és egyszerűen szeretet közegében élni. Lásd: Osho a barátságról: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedves Barátom!
Eltettem a verset ínséges napokra. Persze, jól jött most is. Köszönöm.
2010. máj. 6. 14:58
5/5 anonim válasza:
Helló
Szerintem a szeretet először magadban ismered fel, ahogyan az a vers is írja, amit a hsz. linkelt. Utána pedig csak árasztod, azaz adod, de nem biztos, hogy mindenki elfogadja és felismeri, de aki megteszi, arra mondhatjuk, hogy te adtad.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!