Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Nagyon érdekel a pszichológia....

Nagyon érdekel a pszichológia. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, viszont egyetemre sajnos nem tudok bekerülni. Valahogy itthon lehetne ezt tanulni?

Hallottam már Atkinson könyvről is, de még nem sikerült beszerezni. Neten is nézelődtem már, de érdekelnek a tapasztalok, vélemények.

Köszönöm a választ!

2016. szept. 12. 11:54
 1/5 Alain Delon ***** válasza:
48%
Iratkozz be könyvtárba, járj könyvesboltba, és keresd az ilyen témájú könyveket.
2016. szept. 12. 12:28
 2/5 aperitif ***** válasza:

Létezik pszichológiai asszisztens képzés, itt kéne keresgélned:

[link]

Ezen kívül van még számos, nem egyetemi végzettséghez kötött, pszichológiai ismereteket igénylő szakmák, mint például a mentálhigiénés szakgondozó, szocioterapeuta, gyógypedagógiai asszisztens, segítő asszisztens, stb.

2016. szept. 12. 13:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen!

Egyébként 16 éves vagyok, tehát még évek kérdése, hogy ilyesmit tanulhatnék akármilyen képzésen.

2016. szept. 12. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg népszerű pszichológia könyv van. Azonban ez a téma elég bonyolult ahhoz, hogy könnyű legyen téves képzetekhez jutni. Végül is az agy tevékenysége a téma. Tehát azért óvatosan a fogalmakkal, próbáld megérteni, ne légy felszínes, és ha a saját szavaiddal is jól el tudsz mondani egy jelenséget az okaival együtt, akkor jó úton jársz.
2016. szept. 13. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Most a könyvtárban fogok kutatni ezek után. :)

Rendben, nagyon figyelni fogok, köszönöm!

2016. szept. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!