Miért ilyen ez a generáció? Bővebben lent.
Mielőtt bárki is leszólna; tudok róla, hogy kb.28 ilyen jellegű kérdés íródott a www.gyakorikerdesek.hu-ra csak ebben a hónapban, de mivel még a mai napig nem kaptam konkrét, kielégítő választ erre a kérdésre, úgy döntöttem, hogy én is felteszem.
Nos, gondolom sejtitek, hogy mire céloztam a kérdéssel...De azért a gyengébbek kedvéért elárulom, mire gondolok:
1.Ha egy gyereknek 12 éves koráig nem volt min.3-4 pasija/csaja, az már cikinek számít.
2.Gáz az, ha valaki már betöltötte a 10-et és még nem smárolt.
3.A mai tinédzserek (most tinédzserek alatt a 11-17 éves korosztályt értjük) körében már az is "gáz", ha 14 évesen még szűz vagy.
4.Valaki már 11-13 éves korában elveszíti a szüzességét.
5.A mai tinédzserek körében egyre inkább természetessé válik a ferde hajlam, illetve a homo,-és biszexális szokások (pl.utánozzá a leszbikus szecet, azonos neműekkel csókolóznak, szó szerint nyalják egymást).
6.Szinte mindenki a divatot követi, vagyis (lányoknál)rózsaszín csőnadrág, fekete-"pink" kockás, illetve mintás szerkó, fekete szemceruza + szájfény (esetéeg szempillaspirál)...A beszédet és gépelést tekintve viszont ott van a "puszcsy-szercsy", "szeriii!!!^^", "liw-láw-low-love<3", stb.
Erről nektek mi a véleményetek?
(Csak ÉRTELMES és KULTÚRÁLT emberek írjanak!)
Ui:Én is tizenéves vagyok.
Szerintem keress olyan társaságot, akik nem így gondolkodnak.
Én 15 évesen csókolóztam először, 17 évesen vesztettem el a szüzeségemet. Gusztustalannak találom a homo, biszex nyílvánosságát. Utálom a "puszcsy-szercsy" meg hasonlókat.
Nem hordok rózsaszín csőnadrágot, meg feket-pink kockás cuccokat.
Igaz szemceruzát meg szájfényt használok.
Meg kell keresni az olyanokat, akik nem követik a divatot mindenben, mert elég sokan vagyunk.
17/L
Hát én 13 vagyok, és ezek közül nálunk, ebben a városban, ami elég nagy, a 6. kivételével MIND GÁZ.
Itt mindenki cikinek tartja, ha korán elveszted a szüzességed, és nem ciki ha 12 éves korodig nem volt még egy pasid sem. Mellesleg oszttársaim közül [12-13 évesek] a nagy rész még nem smárolt.
[bocs, ha értelmetlen a szöveg :S]
Miért ilyen? Bekapcsolod a tévét, aztán mit látsz? Na most ha a szülőnek nincs ideje nevelni, akkor a gyereket a környezet neveli, aztán ilyen lesz.
De inkább keress valami jobb társaságot, azért szerencsére elég sok normális ember/tini van.
Sajnos nem csak a szülei által leszart gyerekekre vonatkozik ez...
hanem az ő környezetükre is :(
Azért ilyen, mert szándékosan el lettünk cseszve, hogy többet hozzunk a konyhára a kereskedelmi cégeknek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!