Most ez mi? (lent! )
Figyelt kérdés
Bejön eggyik o. társam, és szinte mindig vele álmodok, néha azt hogy összejövünk, és megcsókol, néha mást! Azt mondják, hogy az álmok megmutatnak vmit, de mit? H mit szeretnénk? Vagy hogy arra "ösztönöz", hogy tegyem meg a lépést, és akkor ez lesz? Vagy mit jelenthet?2010. ápr. 6. 19:30
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom, én múltkor azt álmodtam, hogy apukám puskával hajkurász egy erdőben és üvöltözi, hogy le akar lőni. Hozzáteszem, hogy még nem bántott soha, nem is veszekedtünk még úgy igazán. Szóval szerintem csak annak a keveréke amit megélsz, amikre gondolsz napközben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!