Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi lesz a gyakorival, ha majd...

Mi lesz a gyakorival, ha majd kifogyunk a kérdésekből?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Már most is ismétlődik kismillió. Pl.:

-Ki fog törni a III. világháború?

-Hogy keressek pénzt 11/12/13/14/15 évesen?

2016. febr. 12. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Majd nezegetjuk a regi kerdeseket es nosztalgiazunk.
2016. febr. 12. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Meg ez vagy az a csaj szép. Meg enyiszer csinálom magamnak naponta , az káros. Milyen telefont vegyek. Milyen autót vegyek. Ezekből nem fogynak ki .
2016. febr. 12. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Törlik az adatbázist és lehet kezdeni előlről :D
2016. febr. 12. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Sosem fogyunk ki. Mindig lesz egy ember, aki meg fogja kérdezni ugyanazt, de legalábbis hasonlót, ami már elhangzott. Kicsit másabban megfogalmazva, mert kicsit más a problémája. De mondjuk a "család" vagy az "emberek" témakörben is nagyon hasonló kérdések merülnek fel, csak hát mindenki úgy érzi, hogy a saját problémája kicsit más, mint a többiek ugyanolyan problémája, ezért bele is fogja írni a kérdésbe, hogy milyen egyszerű.

De nem kell kitekinteni más rovatokba. Itt a "tudomány" témakörben is már nagyon sokszor olvastam, hogy valaki kérdezi, hogy "Elmagyaráznátok nekem a relativitáselméletet?" Pár napja volt is ilyen kérdés, de én emlékszem, hogy a relativitáselmélet elméleti alapjait már elmagyaráztam itt pár hónappal ezelőtt. Ennek ellenére mégis felteszik valamiért ugyanazt a kérdést. Mondjuk, van, amikor tényleg érkeznek rá frissebb válaszok, hisz a tudomány is fejlődik, felfedeznek új dolgokat, de a relativitáselmélet 100 éve változatlan. Persze mindig lesz olyan, aki el is magyarázza - de ez nem negatív dolog, sőt! Mindig értékelem, ha valaki időt és energiát fektet be abba, hogy elmagyarázzon valakinek egy olyan dolgot, amit még nem ért.

Szerintem soha nem fognak a kérdések kifogyni, ez az oldal még jó sok ideig működni fog. Persze más kérdés, hogy képes-e optimalizálni magát mondjuk okostelefonokra (nekem úgy tűnik, eddig ez nem jött össze), de ettől függetlenül kérdésfeltevők mindig lesznek.

Na, de az én kérdésemre bezzeg nem jött válasz, hogy az okey nevű török játékot lehet-e Magyarországon kapni. :D Szóval, ha valaki tudja, hol szerezhetnék be egy készletet, az ez alatt a kérdés alatt, is jelezheti. :D

Bocs az offért a végén.

2016. febr. 12. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt a tudományokban az örökmozgós kérdések sosem fognak elfogyni. Ez is egyfajta örökmozgó, na...
2016. febr. 13. 12:32
 7/11 Hardy Weinberg ***** válasza:
Amikor kifogyunk a kérdésekből meg is szűnik az emberiség.
2016. febr. 13. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyan nem lesz. De ha mégis, akkor egy darabig még nem zárnák le. Utána be lehetne egy darabig jelentkezni. Végül lezárnák, csak a kérdéseket és a válaszokat lehetne látni. Végül az egészet lekapcsolnák, nem őriznék örökké, ez nem a Wikipédia.
2016. febr. 13. 23:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg igazad lesz, kedves utolsó, és a Wikipédiát soha nem fogják lekapcsolni ;)
2016. febr. 14. 00:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Soha nem fognak kifogyni a kérdések. Ebben a kategóriában is mindig van azért egy-két újdonság, de máshol (pl. a Politikában) folyamatosan jönnek az aktualitások. A Házi feladatok, Közoktatás, tanfolyamok esetében ugyanígy. Családi kapcsolatok és még jó pár rovat szintén.

És végül: mindig vannak olyan "értelmes" kérdések, hogy ki mit főzött, vagy "ez, az és amaz van itthon, mit tudok főzni belőle", ki hogyan táplálja az x hónapos babáját, és milyen ruhát ad rá stb.

Sosem lesz vége...

2016. febr. 14. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!