Mi lesz a gyakorival, ha majd kifogyunk a kérdésekből?
Már most is ismétlődik kismillió. Pl.:
-Ki fog törni a III. világháború?
-Hogy keressek pénzt 11/12/13/14/15 évesen?
Sosem fogyunk ki. Mindig lesz egy ember, aki meg fogja kérdezni ugyanazt, de legalábbis hasonlót, ami már elhangzott. Kicsit másabban megfogalmazva, mert kicsit más a problémája. De mondjuk a "család" vagy az "emberek" témakörben is nagyon hasonló kérdések merülnek fel, csak hát mindenki úgy érzi, hogy a saját problémája kicsit más, mint a többiek ugyanolyan problémája, ezért bele is fogja írni a kérdésbe, hogy milyen egyszerű.
De nem kell kitekinteni más rovatokba. Itt a "tudomány" témakörben is már nagyon sokszor olvastam, hogy valaki kérdezi, hogy "Elmagyaráznátok nekem a relativitáselméletet?" Pár napja volt is ilyen kérdés, de én emlékszem, hogy a relativitáselmélet elméleti alapjait már elmagyaráztam itt pár hónappal ezelőtt. Ennek ellenére mégis felteszik valamiért ugyanazt a kérdést. Mondjuk, van, amikor tényleg érkeznek rá frissebb válaszok, hisz a tudomány is fejlődik, felfedeznek új dolgokat, de a relativitáselmélet 100 éve változatlan. Persze mindig lesz olyan, aki el is magyarázza - de ez nem negatív dolog, sőt! Mindig értékelem, ha valaki időt és energiát fektet be abba, hogy elmagyarázzon valakinek egy olyan dolgot, amit még nem ért.
Szerintem soha nem fognak a kérdések kifogyni, ez az oldal még jó sok ideig működni fog. Persze más kérdés, hogy képes-e optimalizálni magát mondjuk okostelefonokra (nekem úgy tűnik, eddig ez nem jött össze), de ettől függetlenül kérdésfeltevők mindig lesznek.
Na, de az én kérdésemre bezzeg nem jött válasz, hogy az okey nevű török játékot lehet-e Magyarországon kapni. :D Szóval, ha valaki tudja, hol szerezhetnék be egy készletet, az ez alatt a kérdés alatt, is jelezheti. :D
Bocs az offért a végén.
Soha nem fognak kifogyni a kérdések. Ebben a kategóriában is mindig van azért egy-két újdonság, de máshol (pl. a Politikában) folyamatosan jönnek az aktualitások. A Házi feladatok, Közoktatás, tanfolyamok esetében ugyanígy. Családi kapcsolatok és még jó pár rovat szintén.
És végül: mindig vannak olyan "értelmes" kérdések, hogy ki mit főzött, vagy "ez, az és amaz van itthon, mit tudok főzni belőle", ki hogyan táplálja az x hónapos babáját, és milyen ruhát ad rá stb.
Sosem lesz vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!