Így járhat családi pótlék?
Tisztelt Területi Egyeztető Bizottság!
Ezek után természetesen mostoha leányom lett az anyám, az apám pedig a vejem. Apám feleségének, illetve mostoha leányomnak, aki egyben az anyám, született egy fia, akinek ezek szerint a mostoha testvére vagyok, mivel mostoha leányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám.
Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógora lett, nekem pedig a nagybátyám is egy személyben, mert ha a mostoha anyám testvére a fiam, akkor magamnak az öregapja vagyok.
Kérem megítélni, hogy jár-e családi pótlék gyermekemnek, illetőleg a nagybátyámnak.
(Nem nekem kell, neten találtam.)
Ez a szöveg már lerágott csont
Már ide is ki írta egyszer valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!