Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Milyen kifejezést használnak...

Milyen kifejezést használnak a németek az egyéjszakás kalandokra?

Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 18:29
 1/9 A kérdező kommentje:
És még az érdekelne, hogy hogyan fejezzük ki azt, hogy bűntudat nélkül tehet valamit. Köszönöm előre is a segítséget :)
2015. szept. 7. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Der One-Night-Stand

Er kann etwas tun ohne Schuldgefühl zu haben.

2015. szept. 8. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha pedig nő, akkor Sie.
2015. szept. 11. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
illetve kisbetűvel
2015. szept. 11. 19:49
 5/9 anonim válasza:
Az egy éjszakás kalandra nem tudom a pontos választ, a bűntudat nélküliséggel kapcsolatos kifejezésre a "skrupellos"-t használták, legalábbis az én környezetemben.
2015. szept. 14. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A skrupellos inkább gátlástalant jelent szerintem.
2015. szept. 14. 18:20
 7/9 anonim válasza:
Igen a szótár szerint, de én odakint éltem 12 évig és ezt tapasztaltam.
2015. szept. 14. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is kint éltem sokáig. Lehet, hogy ez tartományonként változik. Te hol éltél egyébként?:) Én Bajorországban.
2015. szept. 15. 19:11
 9/9 anonim válasza:
Én Köln környékén voltam, és ott is dolgoztam, attól függően merre voltak építkezéseink. A második felében pedig Rösrathban laktam és Overathban dolgoztam egy Porsche tuning műhelyben. Azóta csak néha egy-egy hónapra mentem ki építésvezetőt helyettesíteni, ha szabin volt. Ma már ilyet sem vállalok, mert pénzzel többször is átvertek.(magyarok és németek is képesek rá)
2015. szept. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!