Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyéjszakás kalandból lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kalandból lehet később talán kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tavaly voltam egy sporttáborban, ahol megtörtént a dolog egy fiúval... ma jöttem haza ugyanabból a táborból,a fiú megint ott volt, jól elbeszélgettem vele,de semmi más nem történt. Azt mondta nagyon jól érzi magát velem, majd hívni fog. Lehet ebből valami, vagy csak barátként tekint rám? 17L (a fiú 19 éves )

2015. aug. 30. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet.. ;)
2015. aug. 30. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem csak használt, aztán kidobott, mint a zsebkendőt.
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehetséges..
 4/7 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolat lehet.
2015. aug. 30. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
aha megdug megint.
2015. aug. 30. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Otthon tudják, hogy a sporttáborban a kislányuk lepedőakrobatikára is nevezett?-.-
2015. aug. 30. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Sok szerencsét kívánok nektek.:)
2015. szept. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!